• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Цветанов се срещна с координатора на Комисията по отбрана и сигурност в ЕП Михаел Галер

Цветанов се срещна с координатора на Комисията по отбрана и сигурност в ЕП Михаел Галер

/КРОСС/ Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов се срещна в Брюксел с координатора на Комисията по отбрана и сигурност в Европейския парламент Михаел Галер, съобщават от пресцентъра на партията.

Срещата се проведе преди началото на политическата асамблея на Европейската Народна партия, както и непосредствено преди заминаването на Галер за украинската столица Киев с делегация на Европейския парламент, водена от председателя Мартин Шулц. Основен акцент от разговора между Цветанов и Галер беше ситуацията в Украйна и пътищата за мирно решение на кризата.

Като активен участник в усилията за изход от ситуацията Михаел Галер подчерта необходимостта Европейския съюз и международната общност да намери мирен път за утвърждаване на стабилност в Източна Европа. Двамата се обединиха около мнението, че България трябва да се върне на пътя на стабилността, която страната ни демонстрираше до преди година и половина, за да бъде активен участник и в стабилизирането на региона.

Цветан Цветанов запозна Галер с политическата ситуация в България от последните няколко месеца, както и с основните акценти от управленската програма на ГЕРБ.

Координаторът на Комисията по отбрана и сигурност в Европейския парламент прояви подчертано внимание към законодателните промени, които ГЕРБ подготвя за следващото Народно събрание. Михаел Галер бе категоричен, че за България е важно след предсрочните парламентарни избори на 5 октомври да се сформира стабилно управление, което да гарантира европейските перспективите пред страната ни. В края на срещата Галер пожела успех на изборите на заместник-председателя на ГЕРБ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Бобри

Тези европейски зелки срам нямат! Ама и те са готови за пари всякакви задоки да облизват и величаят. Това ЕНП е явно някаква престъпна сбирщина, която най-много се гордее с хора като Цветан Цветанов.

11.09.2014 18:57:42

Ицо

Сигурно е само това, че сигурността в ръцете на един несигурен човек води след себе си само бедствия.

11.09.2014 18:54:59

Димо

Има почти 9 млрд. лева фискален резерв, а Цвинокио само обикаля из Брюксел и се опитва да всява паника. Непрестанно говори лъжи и настройва хората срещу държавата ни. Криза няма! Кризата си я измислиха от ГЕРБ, за да оправдаят тегленето на нов заем, който тайно искаха лично да изконсумират. Държавата стабилно ще потъне в ръцете на турците и нашето заличаване ще стане малко по-бързо. ГЕРБ не са партия на народа, а партия на разбойковците. Мислете внимателно когато гласувате, защото нищо добро не ни вещаят прогнозите с такива на власт.

11.09.2014 18:53:42

Валери

Не мога да се примиря, че престъпник като Цветанов обикаля света за сметка на данъкоплатците и се води лице на държавата ни. Аз ли съм сбъркан или те са сбъркани не знам, но този фарс трябва скоро да спре!

11.09.2014 18:51:39

Боби

Герб гледаха по всякакъв възможен начин да вземат парите на хората. То не бяха такси, данъци, вноски и какво ли още не. Къде потънаха тези милиарди никой не знае. Това си беше управление на геноцид. Една от първите задачи на БСП бе да върнат почти милион ДДС и да сложат малко човещина в политиката. Върнат ли се ГЕРБ няма да има стабилност, ще има глад и мизерия.

11.09.2014 18:50:01

Орех

От България ли ще бяга, за да не излежи присъдата си или някой там си е поръчал палячо, за да ги развеселява? В този ред мисли, къде е президентът Бийн?

11.09.2014 15:49:34

Стан

Вместо да помага на бедстващите хора, той ходи да ни излага пред хората. Излишни пари се харчат в случая. А и хората там знаят ли, че Цв. Цв. е с присъда?

11.09.2014 15:49:15

Мая

Цецо Цветарката познавате ли го?! Обикаля и досажда на хората, занимава ги с глупостите си и герб, за която на никой в Европа не му пука.

11.09.2014 15:48:35

цаца

От Комисията по отбрана и сигурност, а пък не е щракнал белезниците на Цвинокио. Така е, големите риби/мутри пазят малките такива.

11.09.2014 15:48:19

Цвъко

Цвъко пак ли се е жалвал на европейците, че герб не е на власт и че народът не ги иска? Голям рев, голямо оплакване вече година и половина.

11.09.2014 15:48:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.