• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Братя Галеви убити в ЮАР?

Братя Галеви убити в ЮАР?

/КРОСС/ Черна вест за съдбата на Братя Галеви отново пълзи в ъндърграунда. Според мълвата Пламен Галев и Ангел Христов са били екзекутирани в ЮАР и заровени на неизвестно място от международни трафиканти на амфетамини. Покушението станало през септември и било отмъщение от чуждите босове, чиито интереси били засегнати от наркомафията на Галеви.

Засега обаче никой не се наема да коментира нивото на достоверност на слуха. Въпреки това в ъндърграунда се говори, че убийството на бившите барети е станала в африканска страна - вероятно ЮАР. Както „Всеки ден" пръв писа, в Южноафиканската република престъпниците от Дупница намериха пристан благодарение на връзките си с местния капо ди тути капи - чехът Радован Крейчир. Босът на босовете има стара дружба с Галеви, които са го приютили в имението си в Ресилово в началото на милениума, когато гангстерът бил на обиколка в България.

Новината за екзекуцията на Галеви няма потвърждение нито в спецслужбите, нито сред техните лейтенанти в Югозапада. Пред „Всеки ден" столичен криминалист обясни, че убийството може да е конспирация, скалъпена от издирваните по цял свят бегълци. „Колкото повече хора ги мислят за мъртви, толкова по-добре. Ако съдбата им е постоянно на фокус, животът на „братята" ще е по-труден", отсече ченгето.

„За да има все пак някаква достоверност, версията за разстрела е стъпила на доза истина. Галеви имат стари търкания с араби, международни трафиканти на амфетамини. Двамата се сочат като поръчители на над 10 убийства покрай овладяването на каналите за трафик дрогата от България към Близкия изток", обясни полицаят. В МВР дори имало разработка, според която Пламен Галев и Ангел Христов са заръчали убийството на Фатик.

Краля на каптагона Филип Найденов бе застрелян на 19 август 2003 г. на столичния бул. „България". Разследващите смятат, че физическите убийци - Иво Богьовеца и Асен Петров - Шаки, са от групата на Йоско Костинбродския. Крайната цел на екзекуцията била Галеви да поемат контрабандни канали на Фатик.

В родната Дупница никой не вярва, че Галеви са взели еднопосочен билет за отвъдното. Хората са уверени, че Пламен и Ангел за живи и здрави. Бившите служители на отряда за борба с тероризма си живеели живота с хирургически променена визия и въобще не смятали да се връщат в родината.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.