• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

LG работи с GameFly, за да предложи стрийминг на видео игри на смарт телевизорите си с webOS по цял свят

LG работи с GameFly, за да предложи стрийминг на видео игри на смарт телевизорите си с webOS по цял свят

/КРОСС/ LG Electronics днес обяви глобалното си партньорство с GameFly - водеща услуга за абонамент за конзолни игри - и прибавя GameFly стрийминг към смарт телевизорите на LG webOS. Смарт телевизорите на LG ще предлагат стрийминг приложението GameFly, което дава възможност на потребителите по света и тези в България да достъпват премиум гейминг съдържанието за конзоли на GameFly чрез смарт платформата за телевизия на LG с операционна система webOS. Стрийминг приложението на GameFly предлага най-новите конзолни игри на милиони домакинства по света и сега допълнително обогатява преживяването на потребителите, притежаващи webOS смарт телевизор.

LG ще предостави достъп до приложението GameFly на телевизорите си с webOS 2.0 и 3.0, включвайки го в обновяването на софтуера, което ще бъде достъпно и България през април. Услугата с гейминг съдържание използва отдалечени облачни сървъри, които предават поточно конзолни видео игри през Интернет на смарт телевизори и други медиа устройства. Услугата на GameFly ще елиминира нуждата от закупуване и настройване на множество конзоли и така потребителите ще могат да играят безпроблемно любимите си игри, превръщайки смарт телевизорите на LG в ценово ефективна алтернатива за видео игри. Потребителите само трябва да включат телевизора си и да изберат стрийминг приложението на GameFly, интуитивно разположено в главното меню, за да започнат да играят любимите си игри.

Използвайки новото гейминг приложение при ниска месечна такса, потребителите на LG смарт телевизори ще могат да се насладят на стрийминг пакети от GameFly, които съчетават популярни екшън игри като Tomb Raider: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders и Red Faction Armageddon. Библиотеката на GameFly също включва Lego Batman 3, Pacman Championship Edition и WRC4 за семейства.

"Развълнувани сме, че прибавяме още стойност към смарт телевизорите на LG с webOS чрез партньорството ни с GameFly и така предлагаме най-вълнуващите видео игри," каза Браян Куон, президент и изпълнителен директор на LG Home Entertainment Company. "Собствениците на LG смарт телевизори по света ще могат да играят видео игри с конзолно качество когато пожелаят, директно на телевизорите си. Ще работим в тясно сътрудничество с GameFly, за да предоставим вълнуващо гейминг съдържание на клиентите по света и ще си партнираме с други динамични доставчици на съдържание, за да предоставим по-широк диапазон от медиа съдържание на смарт телевизорите ни."

Стрийминг приложението GameFly на LG смарт телевизори ще бъде пуснато в САЩ и над 20 европейски страни, включително и България, през април. Услугата ще бъде достъпна и за останалите пазари по света в следващите месеци.

Препоръчителните гейм падове на GameFly включват Logitech F310, Logitech F710 и Xbox wired controller.

 

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 83 000 души в 119 представителства по целия свят. С продажби за 2015 г. на стойност 56,51 трилиона корейски вона, LG се състои от четири бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution и Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, миялни машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR партньор на 2015 г. За повече информация относно LG Electronics, моля посетете www.LGnewsroom.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.