• 28 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Татяна Дончева: Делото срещу Гриша Ганчев е заради интереси в "Петрол" и "Грейт Уол"

Татяна Дончева: Делото срещу Гриша Ганчев е заради интереси в "Петрол" и "Грейт Уол"

/КРОСС/Съдебният процес срещу Гриша Ганчев е заради интереси в дружествата "Петрол" и "Грейт Уол". Обвинението има хронични травми и стъпва накриво. Стигнало е до съд, но още е на входната врата, заяви адвокатката на Ганчев - Татяна Дончева. Според нея Ганчев е бил притискан заради бизнеса си, но не е "държан в зависимост".

"Черешката на тортата се казва "Петрол". Тогава, когато делото започва е било заради "Грейт Уол", а сега е за "Петрол" плюс "Грейт Уол". Гриша Ганчев и синът му не са получили призовки за делото, но въпреки това заявиха Ганчев старши да е охраняван от четирима едри гардове, но и преди делото и след него отказа коментар. Съдебният процес се води общо срещу 10 души и бе отложен за четвърти август. Тогава адвокатите ще искат прекратяване на делото заради неспазен срок при повторното внасяне на обвинителния акт.

Ход на първото заседание днес не бе даден по две причини. Едната е, че част от подсъдимите не са получили препис от обвинителния акт в законовия 7 дневен срок. Другата пречка се оказа неявяването на основния свидетел - бившия шеф на НАП Красимир Стефанов. Според прокуратурата той е бил заплашван с убийство от Гриша Ганчев.

Татяна Дончева обаче обяви, че Красимир Стефанов на два пъти е заявил при разследването, че няма претенции към Гриша Ганчев и че е бил подведен. На въпрос от кого тя не посочи имена, но каза "от кого, ама от цялата случка излиза, че от полицията", обясни Дончева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.