• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Гатилов: Русия е готова да обсъди условията за прекратяване на огъня в Сирия на срещата в Мюнхен

Гатилов: Русия е готова да обсъди условията за прекратяване на огъня в Сирия на срещата в Мюнхен

/КРОСС/ Русия е готова да обсъди възможността за обявяване на примирие в Сирия по време на днешната среща в Мюнхен. Това заяви заместник-министърът на външните работи на Русия Генадий Гатилов, предаде ТАСС.

„Готови сме да обсъдим условията за прекратяване на огъня. За това и ще говорим в Мюнхен“, каза той.

Гатилов добави, че сирийският режим е готов да поднови преговорите в Женева, но това зависи от формираната в Рияд опозиционна група. „Кой носи отговорност за срива на първия кръг от преговорите? Опозицията от Рияд. Към тях трябва да адресирате въпроса си, дали преговорите ще се възобновят на 25 февруари, – каза той. – Сирийското правителство, доколкото знам, е готово за това“.

Отговаряйки на въпрос, доколко реално му се струва възобновяването на междусирийските преговори на 25 февруари, Гатилов отбеляза, че след като такава дата е определена, то значи има основания за това. „Може и по-рано“, добави той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ало, самозабравили се реваншистки русофилчета! Вие, заедно с огромното мнозинство българи сте в ЕС и НАТО! Искате не искате, кръв да серете - ТОВА Е! Няма вече СССР, няма Варшавски договор! Остана една прогнила, западаща хилава сянка на бившата империя. Скоро ще отговаряте за държавна измяна и действия в полза на чужда държава! Опичайте си акълите! Понимайте?!

15.02.2016 23:29:39

Анонимен

Ха ха ха

13.02.2016 22:39:55

Анонимен

Готова е не, ами... Щото иначе турската и саудитска армия утре настъпват в Сирия и руските самолетчета ще бъдат изхвърлени за часове в морето.

13.02.2016 19:30:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.