• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Георги Гергов от Бузлуджа: Ние сме на ход, БСП ще пребъде!

Георги Гергов от Бузлуджа: Ние сме на ход, БСП ще пребъде!

/КРОСС/ „Ние вярваме в идеята! Да, всеки има емоция, всеки има свое виждане за нещата, но има нещо много важно - тази партия винаги е жертвала, дори и себе си заради хората.", това сподели на Историческа поляна Георги Гергов, лидер на социалистите в област Пловдив.

Георги Гергов, заедно с представители на младежката организация на БСП в Пловдив и народните представители Теодора Халачева, Георги Търновалийски и Манол Генов засвидетелстваха своята признателност към първооснователите. С тях бяха и социалисти от областта, общински съветници от Пловдив, Димитър Здравков, кмет на община Садово и Атанас Телчаров, председател на Общинския съвет в Садово.

„126 години и отново сме в ситуация, в която трябва да отстояваме идеи и вяра. Ние трябва да не забравяме да говорим за силата на идеите, за енергията и ентусиазма на мечтателите, за идеалите и ценностите, които са изповядвали. Да помним техните борби в едно смутно време, когато се полагат основите.

Според областния лидер на БСП Пловдив дори да не ни го признават, да не ни го казват гласно, това не значи, че хората не го разбират. Защото е БСП е партия, която, за разлика от всички нови формирования и други партийки е истинска.

„Ние сме българи, ние сме патриоти, ние сме истински. Да, мачкат ни днес, но те са за кратко. Ние рано или късно ще защитаваме и ще претворим своите идеи и програми в управлението на страната и ще сме щастливи, че живеем нормално, че сме в Европейския съюз, че обичаме Русия, че сме истински, че сме българи. И в този момент не е важно, дали сме на лагери, два, три, пет или десет лагера, по-важно е нашата партия да просъществува, да премине кризите, да успеем в този тежък период. Не да имаме 80 народни представители, ние трябва да управляваме България, не заради нас, а заради хората. Ние сме положителните герои. Няма нито един човек, който, независимо от своето лично да не мисли в сърцето си за партията, за това какво ще направим за партията. Ние вярваме в това и хората ще го разберат. Всички вестникарски герои ще си отидат, но ние ще останем. И когато трябва се спасява България ще бъдем отново ние. БСП направи всичко възможно, пренебрегна себе си, когато приемаше Конституцията, която имаме. Защото сега, когато сме в кризата, въпреки, че не я признават, пак БСП е реалната партия, която стои на краката си. Ние сме на ход, дори и да ни биха този път, БСП ще пребъде!", категоричен бе Георги Гергов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

С тези шкембета няма да успеете.

30.07.2017 00:12:55

Дядовия

"Съсипаха държавата и срам нямат!". НИЕ ПОСТРОИХМЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА, за да я разрушават одеозни политизтърсаци избирани от хунвейбини като теб! Вашият вожд Винету обаче за зла участ е бил и той член на БКП, същата партия в която и ти си кандидатствал навремето, но си бил по-тъп и от Винету и затова не са те взели...

29.07.2017 22:48:03

Дядо ви !

Червени сънища с розови нюанси ! Белитристични упражнения,това ще им остане ! Съсипаха държавата и срам нямат ! Наистина комуниста не е човек !

29.07.2017 18:11:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.