• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Атанасова: Кмет на РБ искаше да е и наша кандидатура, отказахме му

Атанасова: Кмет на РБ искаше да е и наша кандидатура, отказахме му

/КРОСС/„Когато говорим, за политическа коректност, най-малко Радан Кънев трябва да дава оценки на свой колега от парламента или лидер на партия". С тези думи Десислава Атанасова - депутат от ПГ на ГЕРБ - отвърна на коментарите за това отправял ли е Цветан Цветанов предложения към Реформатори да станат част от ГЕРБ, както твърдеше Кънев. 

В сутрешния блок на Нова телевизия Атанасова съобщи, че кметът на Монтана, който е от РБ - Злати Живков, тази година пожелал да е обща кандидатура с ГЕРБ и РБ. „Той няма да получи подкрепата от ГЕРБ, но го поиска. Ние имаме наш кандидат. Има хора, които дори да ни ги подаряват Реформаторите, няма да ги вземем. Такъв е например кметът на Хасково. Той продаде културна ценност. Никого не искаме да крадем. Имаме достатъчно на брой хора, които са достойни кандидати, които имат визия за развитие на собствените си градове", допълни тя.

След като я изслуша, Иван Иванов, който е от Реформаторския блок, направи асоциация с песента на Лили Иванова „Панаири".

„Атанасова със своите изказвания сякаш искат да каже какво очакват ГЕРБ да се случва на тези избори. От думите й изглежда все едно цялата местна власт я държи РБ", каза още той.

Иванова заяви, че поне в две от общините във Велико Търново кметове на ГЕРБ са провеждали разговори с Реформаторите.

„Каквито и разговори да са водени, не трябва да се оповестяват", заяви Емил Димитров-Ревизоро - депутат от ПГ на Патриотичния фронт.

По думите му този път изборите ще са мерене на портфейли. „В момента излиза, че ако дадена политическа сила иска да участва в медии, трябва да отиде да плати на ДПС. Твърди се, че Делян Пеевски вече е голям медиен магнат", смята Ревизоро.

За изборите Димитров добави: „Безплатен обяд няма. Само птичките в гората пеят безплатно, но трябва да си платиш пътя дотам. Кметовете се опитват да се отъркат във властта, за да им е по-лесно след това".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.