• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Бойчев: Преговорите на ГЕРБ са театър

Бойчев: Преговорите на ГЕРБ са театър

/КРОСС/ Няма как БСП да бъде поставена под контрол и да участва в този миш-маш от партии. Преговорите, които се водят от ГЕРБ са добра театрална постановка. Мисля, че никой не може да се ориентира от тях. Това заяви пред TV7 депутатът от БСП Жельо Бойчев.
Създадена е конструкция на правителство, в момента г-н Борисов просто си съставя кабинет, напасват се позиции. Желаещи да подкрепят едно правителство има колкото искаш. Даже самата партия на г-н Борисов ще е изненадана от толкова много поддръжници, допълни още социалистът.
В БСП няма нагласа за широка коалиция ГЕРБ - БСП, това ще бъде безпринципна коалиция. Нашите избиратели ни отредиха ролята на опозиция, а ако всички влезем в управлението, къде ще остане народът, заяви представителят на левицата.
Според Бойчев, едни избори ще поставят страната в още по-тежко положение, затова по-добрият вариант е да бъде съставено правителство.
Относно ситуацията в БСП, той допълни, че радикални промени в ръководството са наложителни, но по-важно е да бъде променена партийната политика отвътре.
Бойчев коментира и темата с казуса КТБ. Действията на БНБ са разочароващи. Четири месеца се даваха противоречиви сигнали. Мисля, че вече имаме едно сериозно задължение към българското общество - истината за КТБ да излезе.
Трябва да се знае кой допусна да се създаде тази банка, да се разрасне като паразитна структура на гърба на държавата, да се финансират партии и медии, и в крайна сметка, да се стигне до тази ситуация, заяви Бойчев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Егати чука! Е как и БСП и лявото и България да се оправят при такива железни мозъци набити на дървени дръжки?

26.10.2014 07:24:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.