• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Борисов: Сигурен съм, че сега Орешарски го е срам

Борисов: Сигурен съм, че сега Орешарски го е срам

София /КРОСС/ За една година този кабинет направи такива дефицити, такива беди във всяка една сфера. Повече не би трябвало да се допуска неморална опозиция между диаметрално противоположни партии. Ние сме напред, защото не правим безпринципни коалиции, коментира пред БНТ председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.
За една година Орешарски, който преди беше известен като експерт, подвластен на БСП, ДПС и не знам още кой, през последната година се държа толкова непрофесионално, че съм сигурен, че сега го е срам, посочи лидерът на ГЕРБ.
При мен разцъфтя всичко. И „Тракия", и „Люлин", и „Хемус", и „Марица"... Всички банки разцъфтяха, коментира Борисов в отговор на въпрос не е ли разцъфтяла КТБ именно по време на неговото управление.
Ако ГЕРБ дойде на власт, веднага да се вдигне тавана на дълга, нов дефицит и след това ще се затегне коланът относно Лисабонския договор. Това ни докараха за една година, посочи експремиерът.
Никакъв разговор за коалиция с ДПС не се води. Нашата цел е да имаме пълно мнозинство, категоричен бе той. И добави, че с ДПС няма да прави коалиция, макар че бе било правилно да се каже.
С БСП - там не знам с кой, кой ще им е началник. Аз много искам да се разбера с тях, но те се обиждат в парламента. За първи път не ме интересуват изборите като резултат, защото положението е толкова тежко", каза лидерът на ГЕРБ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Прост Гербер

Тикво, да заявиш, че стотиците хиляди българи, омерзени от твоето управление, излезли в студа по улиците без ежедневни финансови бонуси, бели рояли, добре платени кришнари и всякакви „пърфоманси“, които искаха моменталната ти оставка, защото те презираха, че са петна и лекета или овце, е висша форма на личностно падение.

19.07.2014 08:37:26

червената шапчица

ТИКВАТА съвсем е изперкал! Раздава наляво и надясно, плещи с повод и без повод, обявява квалификации и присъди, организира чисто ченгесарски активни мероприятия. Иска му се много да командва България, ама няма да стане! На гроба на Абрахам Линколн пишело нещо от сорта: Можеш да лъжеш малко хора много време, много хора малко време, но не можеш да лъжеш цял един народ! Само абсолютна тиква може да си втълпи манията, че народът български го е зяпнал в устата!

19.07.2014 08:30:36

куку руку

Трябва или да си тъп геЙрбер или тъпо говедо за да вярваш на лъжите на Боко Тиквата. Не разбрахте ли, какъв е толкова години-лъжец, нарцис и голям некадърник. Но по -големи идиоти от него са тези, който все още му вярват!

19.07.2014 08:26:24

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

Как така си позволявате да критикувате един ДОКТОР НА НАУКИТЕ? Грешно четете пожарникарското слово!

19.07.2014 08:22:34

Анонимен Тиган

Той разкри, че в разгара на банковата криза шефът на бюджетната комисия в парламента Йордан Цонев го е призовал да съдейства на усилията за преодоляването й. "Данчо Цонев каза - и от трибуната на парламента ще ти се извиня, ела моля ти се и си пусни експертите". Борисов се съгласил, независимо, че води дела за клевета срещу Цонев. "Аз съм диалогичен човек", поясни той. Тоя Кратун как сам се четка, ей!

18.07.2014 22:09:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.