• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Г. Кадиев: Ако искате повече Фандъкова, Диков и Борисов, гласувайте за ГЕРБ

Г. Кадиев: Ако искате повече Фандъкова, Диков и Борисов, гласувайте за ГЕРБ

/КРОСС/ „Основната ми мотивация е, че искам хората, на които не им харесва София, да имат подготвена алтернатива - някой, който познава общината и може с няколко действия да задвижи машината по-добре, някой, който ще им предложи честно управление. Аз всъщност не мога да им предложа кой знае какво друго. Не очаквайте чудеса от мен. Градът няма от утре да стане Ню Йорк, но мога да предложа относително бързи мерки в няколко области - най-вече в областта на презастрояването, на финансовата дисциплина, на сигурността", каза кандидатът за кмет на София Георги Кадиев в интервю за БНР. 

Изборът е прост - ако искате повече Фандъкова, повече Диков и повече Бойко Борисов, гласувайте за ГЕРБ, призова той.

„Моето решение беше 90% емоционално поради пълната безплодие и безсилие на партиите в София да предложат алтернатива на ГЕРБ. Както е тръгнало, на 26-ти сутринта, без никаква кампания, ГЕРБ ще спечелят 70%%, посочи Кадиев и припомни, че на изборите преди година е събрал най-много преференции в БСП.

Кадиев е категоричен, че не би станал член на партия АБВ, която обсъжда подкрепа за кандидатурата му. Според политика има два варианта за явяването му - независим кандидат или кандидат, подкрепен от широка коалиция.

„Много неща се направиха. Много неща се направиха и по три-четири пъти - например „Цариградско шосе", но признавам, че има постижения. Метрото е постижение. Ремонтите, които правят в последните пет-шест месеца, също са добро нещо. Това, което бих искал да правим, е да надграждаме", каза той в коментар на управлението на Й. Фандъкова.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тази самовлюбена политическа шафрантия внесе законопроект за въвеждане турския език като втори официален в предизборни кампании. Гледам вече официално прави движения в посока "центъра", където се е разплуло любимото му ДПС.това е написала във фейсбук по адрес на кандидат-кмета Георги Кадиев депутатката Магда Ташева от "Атака". Припомняме, че Кадиев обяви намерението си да се кандидатира за кмет на столицата във вторник пред колегите си от парламентарната група на БСП - като независим или подкрепен от широка коалиция от равнопоставени партии. Пред журналисти днес в парламента коментира, че за него по-добрият вариант е да бъде обединител на леви, зелени и центристки партии. За участието на АБВ в подобна коалиция Кадиев постави условието да бъде опозиция на ГЕРБ в Столичния общински съвет." Междувременно изпълнителното бюро на БСП - София, настоява депутатът Георги Кадиев, който обяви намерението си да се кандидатира за кмет на София, да се оттегли от парламентарната група и да напусне парламента. "БСП в продължение на 10 години е гласувала неведнъж политическо доверие на Георги Кадиев - три пъти като народен представител, заместник-министър, водач на листата общински съветници и два пъти кандидат за кмет на София. Досега той е получавал от партията всичко, което е поискал от нея", се казва в позицията на тясното партийно ръководство. Столичните социалисти определят поведението му като "предателство и обида към хилядите редови социалисти, които са работили и гласували за него през всичките тези години, без да очакват нещо в замяна". "За пореден път, воден от личните си политически и икономически интереси, той пренебрегва колективните партийни решения. Приемаме тези негови действия за директно насочени срещу партията и пряко обслужващи интересите на нашите политически опоненти", се казва в съобщението. От БСП - София, напомнят, че според устава на партията, кандидатирайки се за кмет, Георги Кадиев автоматично прекратява членството си в нея. "Настояваме, ако е запазил част от своя морал, чест и достойнство, за което твърди, да се оттегли от парламентарната група на БСП и да напусне Народното събрание, в което беше избран с нашите гласове", пише още в позицията на БСП - София.

10.09.2015 00:10:58

Анонимен

тоя още ли не е изключен от БСП

09.09.2015 18:52:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.