• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Овчаров: Кабинет ще има. Борисов осъзнава, че големият губещ при нови избори ще е ГЕРБ

Овчаров: Кабинет ще има. Борисов осъзнава, че големият губещ при нови избори ще е ГЕРБ

/КРОСС/ Ще има кабинет, защото Бойко Борисов и ГЕРБ осъзнават, че ако се тръгне към нови избори, големият губещ ще бъде ГЕРБ, заяви енергийният министър в кабинета „Станишев" Румен Овчаров в интервю за Нова телевизия.

„През 2013 г. ГЕРБ не можаха да се договорят с три партии, сега не могат да се договорят със седем партии. Очевидно единственият начин, по който Бойко може и иска да управлява, е на принципа „Аз съм, други няма" - нещо, което българският избирател не му позволява за трети път", отбеляза той.

„Започвам да изповядвам принципа „Колкото повече, толкова по-добре". Колкото повече партии влязат в правителството, толкова по-добре. Това е и целта на Бойко Борисов", добави Овчаров.

Необходимо е да се разшири кръгът на хората, които получават енергийни помощи, посочи той и допълни: „Социалната политика се прави за хората, които нямат средства. Няма как цените на електроенергията в България да са най-ниски в ЕС и ние да искаме да имаме качество на продукта".

„Някои хора, които идват на власт, трябва да се освободят от идеята, че в енергетиката стоят чували с пари и е достатъчно да седнеш на стола, за да започнеш да гребеш с пълни шепи. Продължаваме да губим професионалистите в тази сфера", коментира бившият енергиен министър.

„Бях привърженик на идеята за спасяване на банката, но за съжаление при това състояние не виждам кой би могло да налее 4 млрд. лева в тази банка", каза Румен Овчаров в коментар на кризата в КТБ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.