• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Андреев: Избирателите решиха да има коалиция между ГЕРБ и РБ

Андреев: Избирателите решиха да има коалиция между ГЕРБ и РБ

/КРОСС/След втората среща между ГЕРБ и Реформаторския блок, според избрания за народен представител от гражданската квота на ГЕРБ Методи Андреев, нещата вече са ясни. 

„Политическите тези на двете преговарящи партии - ГЕРБ и Реформаторския блок, се избистриха. Като сестрински партии, членове на ЕНП не можем да пренебрегнем това, което избирателят е направил. Задачата, която той е задал, е да има дясно-центристко управление, коалиция между ГЕРБ и реформаторите", каза в студиото на Нова тв Андреев.

„Следващото управление трябва да бъде управление на принципите и споделената отговорност. От тук нататък политиките, които ще предложат ГЕРБ и РБ като коалиция ще бъдат политики, които ще привличат най-различни политически сили. Всяка една партия би подкрепила реформа в здравеопазването", допълни той.

„Живеем в държава, която от 25 години прави преход. Едни го наричат криминален, други го наричат успешен. През това време две партии са присъствали най-дълго в управлението - БСП и ДПС. Всичко това, което виждаме в момента като проблеми, са създадени именно по време на управлението на тези партии. Те са част от системния проблем на България - корупция, олигархия и монополи", категоричен бе Андреев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

На този му растат ушите като се напъва да лъже. Избирателите гласуваха кой за когото си иска, като тези на РБ гласуваха за тях, понеже бяха декларирали неприятието си за Борисов ( което си е напълно справедливо). Сега интерпретацията на Андреев ми обяснява ( със задна дата) за какво съм гласувал. Я бегай бе, прилеп.

22.10.2014 12:09:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.