• 29 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.7973
  •  GBP / BGN 2.2988
  •  CHF / BGN 1.9740
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

БСП поиска оставката на кмета на Перник и председателя на общинарите от ГЕРБ

БСП поиска оставката на кмета на Перник и председателя на общинарите от ГЕРБ

/КРОСС/ БСП поиска оставката на кмета на Перник Вяра Церовска, която е от ГЕРБ, както и председателя на групата общински съветници на ГЕРБ в града Румяна Гьорева. Поводът е скандалът, при който Гьорева изгради своя частна детска градина в сградата на функционираща държавна. Решението било взето от Общинския съвет в Перник, но сред разразилия се скандал Гьорева обяви, че се отказва от бизнес начинанието си с частната детска градина.

По повод скандала БСП излезе с официална позиция.

Ето какво гласи тя:

Искаме оставките на председателя на групата общински съветници на ГЕРБ в Перник Румяна Гьорева и на кмета на общината Вяра Церовска от ГЕРБ. Случилото се там показва още едно от лицата на партия ГЕРБ - ярък цинизъм и конфликт на интереси, който дели децата на държавни и частни. Това е поредният пример на модела ГЕРБ за употреба на властта в лична полза: в Перник той е разделената детска градина, в Добрич той е суджукът, за председателството е НДК. Такива бомби цъкат във всяка област на страната, защото този начин на управление е заложен от правителството на Борисов в цялата държава. Нека видим дали Борисов прилага еднакви стандарти - след освобождаването на депутата от Добрич, ред е на председателя на групата общински съветници на ГЕРБ в Перник и на кмета на общината.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

"Да, България се променя с всеки изминал ден..." - Вярно, става все по-зле и по-зле!!!

09.08.2017 23:54:40

Анонимен

Да, България се променя с всеки изминал ден, благодарение на усърдната работа на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ. Ето защо преди да искате оставките ни, погледнете своята партия и себе си. Нямате моралното право да лъжете и да създавате паралелна реалност. Това право ви отнеха българските граждани.

09.08.2017 19:15:23

Анонимен

БСП няма моралното право да говори за оставки. Разбираме болката на Корнелия Нинова от съкрушителната загуба на парламентарните избори. Но българските граждани дадоха своята оценка за политиците и ясно заявиха, че не искат високопарно прокламираната промяна на БСП.

09.08.2017 19:15:04

Анонимен

Жалко е, че само БСП не вижда как се променя България, само БСП не вижда икономическия растеж, който признават всички международни инструкции, само БСП не вижда как международните рейтингови агенции повишават оценките си за България, само БСП не вижда намаляването на безработицата и увеличаването на чуждите инвестиции в страната.

09.08.2017 19:14:23

Анонимен

КОИ СТЕ ПЪК ВИЕ, ЧЕ ИСКАТЕ ОСТАВКИ.ДА НЕ БИ ДА МАХНАХТЕ МАНОЛ ГЕНОВ.НАЧАЛСТВОТО НЕ ВИ НАПУСКА И ДЕН.ЗА ТОВА СИ ПАРИТЕ НА ИЗБОРИ

09.08.2017 14:21:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.