• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

С призиви за максимална мобилизация на изборите започна Национална предизборна среща на ГЕРБ

С призиви за максимална мобилизация на изборите започна Национална предизборна среща на ГЕРБ

/КРОСС/ С призиви за максимална мобилизация на предстоящите избори и за битка с популизма на опозиционните сили започна Националната предизборна среща на партия ГЕРБ.

Във форума, който тече в зала 3 на НДК, участват над 2000 души от политическия актив на партията, начело с лидера и премиер Бойко Борисов. Заместник-председателят на формацията Цветан Цветанов заяви, че предстоящите евроизбори ще бъдат тест за управлението на ГЕРБ:

"Тази година няма лято, тази година за нас е време за стабилност на България, за ГЕРБ, втори в изборна надпревара, това е резултат, който не трябва да го чува никой на национално ниво. Всеки един работи само и единствено за първото място".

Другите двама заместници на лидера на ГЕРБ - Димитър Николов и Йорданка Фандъкова също определиха предстоящия евровот като изключително важен. Фандъкова обърна внимание, че най-големият противник на ГЕРБ ще са фалшивите новини:

"Те се поставят вече не само от анонимните тролове. Те се коментират от представители на политическите партии и дори от политически лидери. Това показва безсилие и безидейност".

Димитър Николов от своя страна коментира:

"Жребият е хвърлен е казал Гай Юлий Цезар на брега на река Рубикон, повеждайки своите войници към успешна победа. Жребият е хвърлен във всички нас скъпи мой приятели, начело с нашият успешен премиер, със скоростта на Ф-16 блок до нова победа".

ГЕРБ ще определи критериите за кандидатите за евродепутати, които могат да  бъдат номинирани до 20 февруари. Ще бъде обявена и инициативата за провеждане на Национален граждански диалог по основни секторни политики във всичките 29 области на страната.

Гражданският диалог е под мотото “Европа в нашия дом“ и ще се проведе в периода от февруари до април.

ГЕРБ вече проведе първите си заседания на Предизборния си щаб, който отново утвърди за негов ръководител Цветан Цветанов.

Едни от задачите, които се поставят на местните структури на ГЕРБ по време на Националната предизборна среща, са преглед на активните членове на партията, обучение на хора, които да влязат в районните и секционни избирателни комисии и популяризиране на постиженията на ГЕРБ  по места.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.