• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Предстоящи събития в страната за утре, 30 май

Предстоящи събития в страната за утре, 30 май

/КРОСС/ ***
София.
В сградата на „Бизнес инкубатора" в София Тех Парк държавният глава Росен Плевнелиев ще участва в церемонията по връчване на наградите в националния конкурс „Големите малки" за насърчаване на малкия бизнес в България.

***
София.
От 7.10 ч. в Министерството на образованието и науката представител на медиите ще бъде изтеглен изпитния вариантт за държавен зрелостен изпит по желание за явяващите се по английски език, по математика и по география и икономика.

***
Велико Търново.
Министърът на земеделието и храните Десислава Танева и заместник-министърът на д-р Цветан Димитров ще вземат участие в обсъждане на тема: „Възможности за развитие на системата за превенция срещу градушки и други неблагоприятни климатични явления" с представители на бранша. След срещата, от 16 ч., е предвиден брифинг в сградата Областна дирекция - Велико Търново на Държавен фонд „Земеделие".

***
София.
От 9.30 ч. 26 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Елизабет Елена Вон Месинг и Дмитрий Абрамкин (чл. 253, ал. 7 от НК ).

***
София.
От 10 ч. в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема „Представяне на становището, бележките и предложенията на БАДДПО относно проекта на Закон за изменение и допълнение на Кодекса за социално осигуряване, публикуван за обществено обсъждане и представен за съгласуване от Министерство на финансите на 22.04.2016 г." организирана от Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

***
София.
От 10 ч. в сградата на Съюза на архитектите в България - София ще се проведе събитието „Визуализирай на МАX", което ще представи пред българската публика новостите, многобройните програми, възможностите на различните инструменти и продукти за 3D визуализация.

***
София.
От 11 ч. 12-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу С. Стефанов, М. Минчев, Я. Василев, Д. Миланов, К. Велинов, А. Ал Хамуи, П. Сурчев, Г. Георгиев и М. Добев, на които са повдигнати обвинения за отвличане на лица.

***
София.
От 11 ч. Комисия за защита на потребителите заедно с представител на акредитирана лаборатория към Министерството на икономиката ще вземе проби за изследване на няколко вида сирена.

***
София.
От 13.30 ч. 17-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу И. Василев, Г. Божилов, Й. Джогански, Ф. Макавейски, В. Николов, С. Методиев и Л. Любомиров, на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 13.30 ч. 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу З. Иванов, И. Борисов, З. Гочев, К. Лалев, С. Грозданов, Т. Стоянов, П. Цветанов, Т. Цветанов, Д. Добрев и Г. Лазаров, на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 11 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу Ю. Симов и К. Кирилов, на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 10.30 ч. 7-ми състав на Специализирания наказателен съд ще заседава по делото срещу И. Манолев, А. Пеев, Ж. Бакърджиев, И. Йосифов, М. Ел Масри, на които са повдигнати обвинения за организиране и ръководене на престъпна група.

***
София.
От 18.30 ч. в галерия „Академия" ще бъде открита изложба живопис на Десислава Минчева.

***
Благоевград.
От 11 ч. в Националния пресклуб на БТА Институтът за икономически изследвания при БАН ще представи Годишен доклад за икономическото развитие и политики в България.

***
Бургас.
От 11 до 13 ч. пред библиотеката на улица "Алеко Богориди" 21 ще се проведе инициативата „Прочети стих, не чети пост" под патронажа на зам.-председателя на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел.

***
Бургас.
От 12 ч. народният представител от ПП ГЕРБ Димитър Бойчев ще има приемен ден в централата на партията на ул. „Конт Андрованти 5.

***
Бургас.
От 18 ч. в Дом на писателя, ул. Вола 1 ще се състои представяне на алманах „Море" от Росен Друмев и Иван Сухиванов.

***
Бургас.
От 18.30 ч. в Регионална библиотека „Пейо Яворов" ще се състои представянето на третото издание на инициативата „Предизвикателство за социална промяна".

***
Бургас.
От 19 ч. в Държавна опера - Бургас ще се проведе премиерата на балета „Лебедово езеро" .
***
Варна.
От 11 ч. в Регионална библиотека „Пенчо Славейков" - Варна по инициатива на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и със съдействието на Регионалната библиотека „Пенчо Славейков" ще бъде официално представена историческата енциклопедия „България в Първата световна война 1914 - 1918 г."

***
Варна.
От 14 ч. народният представител от ПП ГЕРБ - Варна Даниела Панайотова ще има приемен ден за граждани в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Г. Бенковски" №1.

***
Видин.
От 10 ч. в Регионалния пресклуб на БТА съвместна пресконференция ще дадат кметът на общината Огнян Ценков, председателят на Общинския съвет Генади Велков и областният управител Момчил Станков. Те ще информират за резултатите от срещата си с ректора на Русенски университет "Ангел Кънчев" проф. д-р инж. Велизара Пенчева и с нейния екип.

***
Видин.
От 10 ч. народният представител от ГЕРБ - Видин Владимир Тошев ще проведе открита приемна за граждани в офиса на партията на ул. „Дунавска"№1, Речна гара, ет.2.

***
Видин.
От 10.30 ч. ще се проведе пресконференция на директорите на регионалните дирекции „Бюро по труда", „Социално подпомагане" и „Инспекция по труда".

***
Горна Оряховица.
От 20.30 ч. на пл. „Георги Измирлиев" ще се проведе Концерт на група „Петте сезона".

***
Добрич.
От 9 ч. в Малка заседателна зала на Община Добрич ще се проведе кметска оперативка.

***
Дулово.
От 10 ч. народният представител от ГЕРБ-Силистра Алтимир Адамов организира приемен ден в общинския офис на ПП ГЕРБ на адрес ул. „Васил Левски" № 7, ет. 2 .

***
Кюстендил.
От 10.30 до 12 ч. в офиса на ГЕРБ на бул. България" 25 народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Кюстендил ще проведе приемна за граждани.

***
Плевен.
От 10 ч. народният представител Владислав Николов ще има приемен ден в офиса на партията в сградата на Генимекс.

***
Пловдив.
От 10 ч. в 1-ва зала на Апелативен съд-Пловдив ще се проведе заседание по дело, образувано по жалба на защитника на подсъдимия Атанас Тонев против присъда на Пловдивския окръжен съд от осем години лишаване от свобода за причиняване на смъртта на трима души при управление на МПС.

***
Пловдив.
От 10.30 ч. в 1-ва зала на Апелативен съд-Пловдив ще се проведе заседание по дело, образувано по протест на Окръжна прокуратура Пазарджик против присъда на Пазарджишкия окръжен съд от по двадесет години лишаване от свобода при първоначален строг режим заради извършено убийство при грабеж.

***
Пловдив.
От 11 ч. на бул. „Асеновградско шосе" 4 ще бъде открит офис на TELUS International Europe.

***
Пловдив.
От 16 ч. председателят на Парламентарната комисия по бюджет и финанси в 43-тото Народно събрание Менда Стоянова ще се срещне с граждани в централния офис на ПП ГЕРБ на бул. „Марица" 91.

***
Пловдив.
От 16 ч. Стефан Дедев, член на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, ще се срещне с граждани в централния офис на ПП ГЕРБ на бул. „Марица" № 91.

***
Пловдив.
От 16 ч. инж. Атанас Ташков, член на Парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения и на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове в 43-тото Народно събрание, ще се срещне с граждани в централния офис на ПП ГЕРБ на „Стефан Стамболов" № 21.

***
Пловдив.
От 16 ч. Петър Петров, член на Парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност и на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, ще се срещне с граждани в централния офис на ПП ГЕРБ на ул. "Коста Паница" № 5.

***
Пловдив.
От 16 ч. общинският съветник от ПП ГЕРБ Атанас Узунов ще проведе приемна с граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен" на ул."Академик Петър Динеков" №1А.

***
Пловдив.
От 16 ч. общинският съветник от ПП ГЕРБ Спас Гърневски ще проведе приемна с граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№5.

***
Пловдив.
От 16 ч. общинският съветник от ПП ГЕРБ Вера Тоскова ще проведе приемна с граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Централен" на ул."Прага" № 2.

***
Пловдив.
От 16.30 ч. общинският съветник от ПП ГЕРБ Спартак Николов ще проведе приемна с граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№5.

***
Пловдив.
От 16.30 ч. общинският съветник от ПП ГЕРБ Вихър Захов ще проведе приемна с граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Източен" на ул."Коста Паница"№5.

***
Пловдив.
От 16.30 ч. председателят на Парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения и член на Комисия по правни въпроси Димитър Лазаров ще се срещне с граждани в централния офис на ПП ГЕРБ на улица „Прага" 2.

***
Пловдив.
От 17 ч. общинският съветник от ПП ГЕРБ Даниела Дженева ще проведе приемна с граждани в офиса на ПП ГЕРБ в район „Южен" на ул."Академик Петър Динеков" №1А.

***
Русе.
От 17.30 ч. Общинските съветници от ГЕРБ ще имат приемни за граждани в централния офис на партията на ул „Чипровци" № 2, в клуба на ул. „Отец Паисий" 4, в клуба на ул „Доростол" № 1, в клуба на кв. „Чародейка", комплекс „Чародейка" и клуба на кв. „Дружба 3", до комплекс „Олимпия".

***
Самоков.
От 17 ч. Народният представител от ГЕРБ-София област Иван Стойнов ще проведе приемна за граждани на пл. Захари Зограф №1, ет.2.

***
Сливен.
От 18 ч. общинските съветници от ПП ГЕРБ Галя Вучкова и Христо Котов организират открити приемна за граждани в квартал "Ново село.

***
Созопол.
От 18.30 ч. ще се проведе тържественото откриване на Фестивала „Созополис" и концерт на изпълнители от художествени колективи от Созопол.

***
Стара Загора.
От 18.30 ч. в Къща музей "Гео Милев" ще бъде представен романът на Васил Георгиев"Екс орбита".

***
Тутракан.
От 8 ч. пред паметника на Таньо войвода ще започне 31-ят национален поход „По пътя на четата на Таньо войвода".

***
Търговище.
От 17.30 ч. на площада пред Драматичния театър общинската структура на ПП ГЕРБ и народният представител д-р Венка Стоянова организират празник за децата по случай 1 юни - Деня на детето.

***
Ямбол.
От 17.30 ч. в к-с „Златен рог" и к-с „Бенковски" общинските съветници от ПП ГЕРБ-Ямбол ще проведат срещи с граждани.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.