• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Борисов: Ако видя по-добри от ГЕРБ, ще застана отстрани и ще ръкопляскам

Борисов: Ако видя по-добри от ГЕРБ, ще застана отстрани и ще ръкопляскам

/КРОСС/„Бих се радвал, ако виждам, че има някой който би се справил по-добре с управлението на държавата. Ако видя по-добре подготвен екип от този на ГЕРБ, ще застана отстрани и ще им ръкопляскам". Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с жители в Кюстендил.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

3-ти март най-странния народ в света ще празнува свой “Национален празник”. Утре,най-сбърканата държава в света ще празнува победата на една държава срещу друга. Точно на този ден се подписва Примирието между Руската и Турската империя.Двете империи са водили 11 войни помежду си,но сега са в дружески отношения. Та този народ и тази държава имат за Национален празник ден-дата,когато този народ,ТОГАВА нито е имал ДЪРЖАВА,нито държавата е имала НАЦИЯ. Това е уникален случай в световната история и тази уникалност се определя от елементарната логика-на този ден две държави-империи си уреждат отношенията-от военни стават мирни и ТОЧНО ТОЗИ ДЕН е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК на трета държава. Такъв случай няма,такъв случай не попада в никакви класации,анализи и презентации и точно поради тази причина,той не може да попадне в нито една позната рубрика на сайта,пък и извън него. Да се определи тази държава и този народ като наивни е изключително наивно,да се определят за глупави е доста глупаво,а да се определят на идиотски е съвсем идиотско…..,такива държави и такива народи просто няма. Или ако има,те не са истински,това не може да бъде вярно,това не е възможно! Да,но за това население е възможно! И става много по-тревожно като някой си представи предстоящите Руско-Български забави… Това население ще празнува заедно своето умопомрачение на своеобразно увеселение,заедно с вековния си окупатор-съвременния Руски куратор!

06.03.2017 15:55:23

Перо

Хич не се и надявайте - няма да види.

06.03.2017 14:51:18

Анонимен

Очакват ни още по-големи селски изпълнения в ритъм "Бойко в опозиция". Не се съмнявайте. Ще падне голям майтап, излагация, простотия, гнусотия. Най-готиното обаче е, че постоянно ще го виждаме нервен, намусен и неадекватен.

05.03.2017 14:43:37

поданик на РъБъ

видяхме селските номера на Б-й - -й когато беше в опозиция.За късопаметния мат"рял ще припомня, че НЕ ИСКАШЕ ДА СТОИ В ПАРЛАМЕНТА, защото кворума бил задължение на управляващите. Та който иска да продължат тия простотии , на 26.03 може да Му даде възможност да си играе с хорските съдби за личен интерес.

04.03.2017 11:57:56

ДЯДО ЙОЦО

Борисов: Ако видя по-добри от ГЕРБ, ще застана отстрани и ще ръкопляскам..................КАЗА ЗАСЛЕПЕНИЯ И САМОВЛЮБЕН НАРЦИС!!!!!!

03.03.2017 18:26:41

Анонимен

Долу пишещият соросоид да върви на майкаси в ду..то от дето се е пръкнал.

03.03.2017 09:44:42

Анонимен

Утре,3-ти март най-странния народ в света ще празнува свой “Национален празник”. Утре,най-сбърканата държава в света ще празнува победата на една държава срещу друга. Точно на този ден се подписва Примирието между Руската и Турската империя.Двете империи са водили 11 войни помежду си,но сега са в дружески отношения. Та този народ и тази държава имат за Национален празник ден-дата,когато този народ,ТОГАВА нито е имал ДЪРЖАВА,нито държавата е имала НАЦИЯ. Това е уникален случай в световната история и тази уникалност се определя от елементарната логика-на този ден две държави-империи си уреждат отношенията-от военни стават мирни и ТОЧНО ТОЗИ ДЕН е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК на трета държава. Такъв случай няма,такъв случай не попада в никакви класации,анализи и презентации и точно поради тази причина,той не може да попадне в нито една позната рубрика на сайта,пък и извън него. Да се определи тази държава и този народ като наивни е изключително наивно,да се определят за глупави е доста глупаво,а да се определят на идиотски е съвсем идиотско…..,такива държави и такива народи просто няма. Или ако има,те не са истински,това не може да бъде вярно,това не е възможно! Да,но за това население е възможно! И става много по-тревожно като някой си представи предстоящите Руско-Български забави… Това население ще празнува заедно своето умопомрачение на своеобразно увеселение,заедно с вековния си окупатор-съвременния Руски куратор!

02.03.2017 18:45:13

Анонимен

Кой ни е държал окупирани 500 години, бе келеш. Русия ли.

02.03.2017 13:45:19

Анонимен

Утре,3-ти март най-странния народ в света ще празнува свой “Националне празник”. Утре,най-сбърканата държава в света ще празнува победата на една държава срещу друга. Точно на този ден се подписва Примирието между Руската и Турската империя.Двете империи са водили 11 войни помежду си,но сега са в дружески отношения. Та този народ и тази държава имат за Национален празник ден-дата,когато този народ,ТОГАВА нито е имал ДЪРЖАВА,нито държавата е имала НАЦИЯ. Това е уникален случай в световната история и тази уникалност се определя от елементарната логика-на този ден две държави-империи си уреждат отношенията-от военни стават мирни и ТОЧНО ТОЗИ ДЕН е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК на трета държава. Такъв случай няма,такъв случай не попада в никакви класации,анализи и презентации и точно поради тази причина,той не може да попадне в нито една позната рубрика на сайта,пък и извън него. Да се определи тази държава и този народ като наивни е изключително наивно,да се определят за глупави е доста глупаво,а да се определят на идиотски е съвсем идиотско…..,такива държави и такива народи просто няма. Или ако има,те не са истински,това не може да бъде вярно,това не е възможно! Да,но за това население е възможно! И става много по-тревожно като някой си представи предстоящите Руско-Български забави… Това население ще празнува заедно своето умопомрачение на своеобразно увселение,заедно с вековния си окупатор-съвременния Руски куратор!

02.03.2017 12:37:36

Анонимен

Господин Борисов, добре е да знаете, че човека гледа с очите си, но вижда с мозъкът си, когато не гледа в огледалото.

02.03.2017 09:38:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.