• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Без чернова за министри: ГЕРБ и патриотите пазят в дълбока тайна разговорите за общо правителство

Без чернова за министри: ГЕРБ и патриотите пазят в дълбока тайна разговорите за общо правителство

/КРОСС/ Приключи срещата между ГЕРБ и „Обединени патриоти". Поредният ден на преговори се състоя в стая на ПП ГЕРБ в сградата на Народното събрание. На излизане председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и двама от съпредедателите на „Обединени патриоти" - Валери Симеонов и Волен Сидеров не коментираха проведената среща пред журналистите. Единствено третият съпредседател на ОП Красимир Каракачанов се обърна към медиите и заяви лаконично: „продължаваме". Това е поредният ден на срещи и сложни обсъждания за нов министерски кабинет, който правят двете формации. Вчера те обещаха, че днес ще имат чернова за новия кабинет, но очевидно все още има разногласия. Цветан Цветанов пък обеща по-рано днес, че другата седмица вече ще са ясни кандидатите за министерските постове.

Единствено Валери Симеонов от НФСБ наруши мълчанието. Той заяви пред журналисти, че с ГЕРБ са си разменили чернови от коалиционното споразумение. Симеонов поясни, че нищо конкретно не е решено на срещата и подчерта, че споразумението все още не е готово. „Ще ви кажем дали сме го свършили или не, сега сме още на чернови, които си разменяме“, каза Симеонов и поясни, че са направили стратегическата програма за една седмица и припомни, че за съставянето на предходното правителство разговорите са продължили един месец. „Мисля, че работим даже по-бързо от предния път“, допълни лидерът на НФСБ.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.