• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Атанасов: Подготвя връщането на контрабандни схеми

Атанасов: Подготвя връщането на контрабандни схеми

София /КРОСС/ ДПС и определени среди в ГЕРБ брутално работят за намаляване резултата на Реформаторския блок на предстоящите парламентарни избори. Целта е след 5 октомври партията на Борисов и реформаторите да не успеят да съставят правителство сами и да се наложи да бъдат подкрепени от депутатите на Местан. Това заяви пред TV7 ген. Атанас Атанасов - водач на листата на Реформаторския блок в Благоевград.
Той подчерта, че Реформаторите ще искат реална коалиция с ГЕРБ след изборите. Тогава ще извадим ДПС с всичките й мафиотски структури от властта, заяви гостът. Според него след вота трябва да се направи опит за постигане на национално съгласие, но не бива всички да сядат на политическата софра, защото така народът ще се окаже в опозиция. Трябва да има работеща опозиция, за да има демокрация, допълни ген. Атанасов.
Той предупреди, че ще има промени в системата на МВР, където само дни преди оттеглянето си бившият вътрешен министър Цветлин Йовчев е "минирал държавната администрация със свои калинки". Това са хора, които нямат никакъв авторитет сред подчинените си, но са удобни, защото са зависими и послушни, каза ген. Атанасов.
Той е получил информация, че на границата се подготвя връщането на контрабандни схеми, действали по времето на ГЕРБ. Ако някой си прави такива сметки, трябва да знае, че участието на Реформаторите във властта, ще ги среже, допълни още гостът. Той подчерта, че в коалиционното съдружие с ГЕРБ те ще искат Министерството на вътрешните работи и няма да отстъпят от тази своя позиция. Ще настояват и за тежка реформа в съдебната система, както и за отстраняването на главния прокурор Сотир Цацаров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Гномчето дето драгалевския крадец направи генерал станал реформаджия ,смех голям.

21.09.2014 15:33:14

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.