• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 28°C

Меркел призна: Германия не може да се справи с мигрантите сама

Меркел призна: Германия не може да се справи с мигрантите сама

/КРОСС/Европа трябва да си подели отговорността за справянето с масовата имиграция, заяви германският канцлер Ангела Меркел, предупреждавайки, че нейната страна не може да даде подслон на тези, които се местят само по икономически причини, предаде Ройтерс.

"Германия иска да помогне. Но това не е предизвикателство само за Германия, то е за цяла Европа", заяви Меркел на профсъюзно събиране в Лайпциг, цитирана от БТА. "Европа трябва да действа заедно и да поеме отговорността. Германия не може да се нагърби с тази задача сама".

Тя подчерта, че Германия иска да предложи убежище на тези, които се нуждаят от него, но онези, които идват по други причини, например икономически, нямат перспективи да останат.

"Ние сме голяма страна, ние сме силна страна. Но да се смята, че ние сами можем да решим всички социални проблеми на света, не е реалистично", подчерта още германският канцлер.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

В Дрезден протестиращи срещу политиката на германските власти за справяне с миграционната криза поискаха германският канцлер Ангела Меркел да бъде изпратена в Сибир, а руския президент Владимир Путин да бъде поканен в Берлин. Според немците Путин ще се справи с притока на имигранти много по-добре от Меркел.

21.09.2015 23:55:39

Германофил

С комсомолско десарски плам леля Меркел превъплащава нарежданията на Обонга да разбива Европа. Но това е нормално за доносник на ЩАЗИ като нея, превербован след падането на стената от ЦРУ. Псевдонимът й в ГДР е бил "Ерика".

21.09.2015 17:12:31

Анонимен

Путин пренася украинския сценарий в Сирия След Грузия и Украйна сега Сирия е полигонът, на който Путин изпълнява военната си доктрина и показва мускули в световната политическа игра

21.09.2015 15:47:22

Анонимен

Kриво разбрана хуманност, която ще изяде главата на толерантния Християнски свят ! Мнозинството от арабите съвсем не са сиромаси и не са бежанци, а преселници, които се домогват до щедрата западноевропейска социална система. Като казват, че бягат само от войната по техните земи, защо не се насочат към безкрайните редконаселени руски степни и Сибирски простори ? Нима там няма нужда от работна ръка ?

21.09.2015 14:59:32

Анонимен

тази баба още ли не са я свалили от власт за това, че подкокороса ислямистите да тръгват към Германия през цяла Европа?

21.09.2015 14:40:02

Marian

А когато изпомпвате парите към собствената си икономика, сте доволни, нали!

21.09.2015 13:47:15

Анонимен

Меркел да слезе от черешата и да каже истината за случващото се. Да престане да говори глупости тя и всички западни политици. Да се отръскат от зомбираното състояние в което са от доста време и да кажат истината публично, кой е виновен за случващото се.

21.09.2015 13:43:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.