• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Съдии от цялата страна настояват за извинение и дисциплинарно производство срещу Гешев

Съдии от цялата страна настояват за извинение и дисциплинарно производство срещу Гешев

/КРОСС/ Над 100 са съдиите от цялата страна, настояващи за публично извинение от правосъдния министър Данаил Кирилов и от избрания за главен прокурор Иван Гешев заради поведението им при повторно гласуване на номинацията на Гешев. 

Те настояват и за дисциплинарно производство срещу него заради репликата му към критичната към кандидатурата му Атанаска Дишева, член на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, че от нея "ще излезе прекрасен общински съветник".

"Прочетох, че някой иска да се извиня. Не смятам да се извинявам на някой, че този някой няма чувство за хумор. А иначе, дай Боже и мен така да ме заплашват, че имам блестяща политическата кариера. Вие някакъв проблем в това виждате ли? За мен е ясно, че тази декларация, тя е основно на членове на Съюза на съдиите, мисля че не е тайна. Не знам защо те се притесняват да излязат с името си", коментира Иван Гешев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Карлито, скъпи! И тук ли видя дългата ръка на Кремъл, миличък?!?... Ей, тоя Путин, освен, че назначи президент на хАмерика, и у нас избира прокорОр...

19.11.2019 23:16:07

Карлос Контрера

Иван ГЕШЕВ бе наложен с ПОЛИТИКО-МАФИОРСКА МУТРО-КЛИЗМА за главен прокурор, при което възникнаха множество въпроси! Випусникът на милиционерския ПУЦ-Симеоново Иван ГЕШЕВ (приравнен за "правист") и брат му Георги ГЕШЕВ (каратист и УБО-охранител и до сега) имат ли нещо общо с Лиляна ГЕШЕВА - екс-шефка на секретната секция на РУМНО, заловена да изнася заедно с екс-РУМНО полк. Яни Янев, секретни материали за руското ГРУ през 2000-2001г.?! А с царския полицаи Никола ГЕШЕВ?! А ШАЙКАДЖИАТА-АРХИВАР Тони ДС-Рудолф Гимлерот ще ни каже ли какви са предците и фамилията на братята ГЕШЕВИ?! Че са били ПРАВОВЕРНИ КОМУНИСТИ е ясно - в РУМНО, милиционерския ПУЦ и в УБО не се приемаха (-т) "съмнителни", още по-малко в прокуратурата и НСО! Не е ли Иван ГЕШЕВ човекът на руската кремълска Чайка в българската военизирана прокуратура от руско-комунистически тип?! Въобще необходима ли е отделна военизирана и политизирана прокуратура, ИЛИ трябва да се върнат прокурорските колегии ИЛИ да се обединят сегашните прокуратура и следвтвие в Съдебно-следствена колегия към съответните съдилища без организационна, функционална и кадрова зависимост между отделните прокурори / съдии-следователи, така както е било по времето на действие на Търновската конституция, а е и досега в повечето деморатични страни?!

19.11.2019 14:06:44

Да бе България

Казал е от нея "ще излезе прекрасен общински съветник". а не че е селска куч.а!

19.11.2019 08:25:26

Анонимен

Поредното човекоподобно на висша длъжност - да ви е честито!!!

19.11.2019 07:58:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.