• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Главчев: И най-малкото камъче вече може да обърне колата

Главчев: И най-малкото камъче вече може да обърне колата

София /КРОСС/ И най-малкото камъче вече може да обърне колата, и най-малкото пламъче може да запали огъня. Това каза пред БНТ зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев. По думите му разединението в обществото е много голямо и за това принос имат и политиците.
Една след друга институции са торпилирани и не знам в коя институция обществото може да каже, че вярва. Последните примери са Сметната палата и ДФ "Земеделие", където има политически чистки.
Главчев подчерта, че с отхвърлянето на предложението заедно с евроизборите у нас да се проведе и референдум за изборните правила управляващите "шиканират". "Протакате и отлагате провеждането на предсрочни парламентарни избори. Хем искате да управлявате, хем не можете", обърна се депутатът от ГЕРБ към колежката си от БСП Илияна Йотова. Тя отвърна, че сега не е времето за провеждане на референдум за промяна на изборните правила.
Двамата коментираха и ситуацията в Украйна.
"Трудно е да вземем страна в конфликта между Русия Украйна. Като член на Европейския съюз трябва да се придържаме към позицията, че международното право трябва да се спазва. Поведението на Русия в момента не е приемливо за международната общност", посочи Главчев. "Управляващите у нас трябва да вземат решения, които са в интерес на България", заяви Йотова. По думите й, стъпките, които външният министър Кристиан Вигенин предприема в тази посока, са правилни.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Главоче морска проста риба. тоз си оправдава п...то!!! как може такова дебело---зие???

15.03.2014 21:57:24

Анонимен

Просто безглавчев, т.е. гербер.

15.03.2014 15:45:56

Анонимен

Просто безглавчев, т.е. гербер.

15.03.2014 15:45:45

Анонимен

Внушения към тъпоъгълниците в България от пидала с безумния поглед на ГЕРБ и фюрера им Бойче! Малоумника кандидат за затвора!

14.03.2014 22:08:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.