• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Марков за оставката на Главчев: Толкова съм шокиран, че вдигнах кръвно и трябваше да ми дават ксанакс

Марков за оставката на Главчев: Толкова съм шокиран, че вдигнах кръвно и трябваше да ми дават ксанакс

/КРОСС/ Депутатът от ГЕРБ Георги Марков не одобри действията на своите съпартийци относно освобождаването на кадри от постовете им след разразили се скандали. Конкретно той спомена Антон Тодоров, здравния министър Николай Петров, а сега и председателят на Народното събрание Димитър Главчев.

„Толкова съм шокиран, не съм хипертоник, но вдигнах кръвно и благодаря тук на медицинския персонал, че ми дадоха един ксанакс малко да се поуспокоя. Така не се похарчват хора! Това имах възможност да го кажа и по време на оставката на Антон Тодоров, който ние издигнахме на пиедестал за шеф на комисия, след това го снехме от кандидатура за шеф на комисия и след това го изхвърлихме от парламента. Бях много против оставката на ген. Петров. Не съм го виждал на живо. Не ме е лекувал, запознахме се всъщност тук, когато го избирахме, но аз видях, че много висша инстанция в българската прокуратура не само, че казва, че няма престъпление, но одитът е преднамерен бил, който е бил срещу него. И големият въпрос е как може един такъв достолепен човек, на такова важно ведомство, да бъде така похарчен?

Случаят с Главчев е шокиращ! Аз не го приемам. Считам го, не се притеснявам да го кажа, аз съм лоялен към Борисов и към ГЕРБ, независимо, че съм от гражданската квота, все пак се съобразявам с техните политически решения, но истината е, че беше много тежко похарчен. Ненужно. Не считам, че той постъпи правилно, когато изгони г-жа Нинова. Това е парламент, говори шефът на опозицията, тя си има свой начин на изказ, свой начин на поведение. Затова е парламент, всеки да говори каквото му тежи, дама е, все пак. Но тази грешка, според мен, която е нормална, и аз съм се изпускал понякога в парламента, една такава грешка може да бъде поправена по хиляди начини - чрез отмяна на санкция, чрез извинение, но това да доведе до оставка на г-н Главчев, не съм го мислил в най-лошите си сънища. Това е тежък и лош сигнал на ГЕРБ към нашите избиратели. Тежък и лош сигнал", коментира Георги Марков пред „Канал 3".

Той не се съгласи и с версията, че след ултиматума на БСП, че няма да влиза в парламента, оставката е била наложителна, тъй като предстои посещение на председателя на Европейския парламент Антонио Таяни и той не бивало да вижда празна зала.

„Вероятно е това, защото аз бях доста втрещен от новината попитах моя приятел Цветанов дали добре са премислили какво става. Той каза - „приятелю, много добре премислихме, ще идва г-н Таяни, как ще види половината зала празна?". Аз мисля, че г-н Таяни, който е близък до Берлускони, от ЕНП, приятел на нашия премиер, идва от страна, в която предсрочните избори са да не кажа всекидневие, ама всяка година. Знае истериите в парламентите и не виждам какъв ще му е проблемът, ако лявата страна на залата по собствено усмотрение не иска да участва. Това е парламентарен бойкот, парламентарният бойкот е нормално средство в парламентарната борба. И аз не считам, с цялото си уважение към г-н Таяни, че той, ако не иска да дойде на пълна зала, ние трябва да жертваме Главчев. Ами ако не иска дойде да си стои там в Рим, Брюксел или където и да било. Аз не считам, че нашето раболепие трябва да стигне дотам, че ние да си жертваме председателя на парламента, защото някакъв европейски лидер, е, той не е някакъв, на Европейския парламент. Но работа на БСП си е ще влизат ли, няма ли и ако не бяха влезли като дойде Таяни, си е за тяхна сметка. Те не са малолетни, а пълнолетни. Не приемам това обяснение", допълни Марков.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

бокотиквомразец

Голямо реване за малоумниците от ГРОБ ,Жоре пийни си малко цианид ще се отървеш от мъките завинаги!!!

20.11.2017 13:41:55

Анонимен

Жоре,много си прав !

20.11.2017 08:27:58

$-патриотарстващ коалиционер

БОКо-оооо, след Тони химлера и главура, за твое добро ще е да разкараш и ДС-Коко дантелата - през 9 кенефа в десети! Много се е нацапала, накиснала и осмърдела тая дантела и вече повече цапа, отколкото да забърсва посирания!

19.11.2017 20:50:11

Анонимен

Като буйстваш, 'айде на 4 km. Там ще ти дозират ксанакса.

19.11.2017 19:54:46

мафията ГЕРБ

Георги Евдокиев Марков АГЕНТ ПРОВОКАТОР към Втори отдел на Държавна сигурност и на Шесто управление в периода 1971 1976 с псевдоними Николай и Стефан, а сега е АГЕНТ МАНИПУЛАТОР към ГРУПИРОВКАТА ГЕРБ.

19.11.2017 18:20:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.