• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Нашите либерали отдавна са разбрали чии ботуши трябва да чистят

Нашите либерали отдавна са разбрали чии ботуши трябва да чистят

/КРОСС/ Секция "Русофоби" цял ден се тресат от гняв и изпадат в истерия все едно са видели Путин на "Орлов мост". 

Сори, нищо праведно не виждам в днешния ви русофобски гняв.

Това пише във Фейсбук страницата си журналистът Петър Волгин по повод някои от коментарите по повод изказването на Пьотр Толстой, известен руски телевизионен водещ и бъдещ депутат от партията на Путин "Единна Русия", който в реплика на кореспондента на БНТ "Пожелаваме му, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България", Пьотр Толстой отговаря: "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".

"С голямо безпокойство забелязвам как представителите на либералстващата българска общност, секция "Русофоби" цял ден се тресат от гняв и изпадат в истерия все едно са видели Путин на "Орлов мост". Безпокоя се да не се "инфарктокапичне" /думата е на Валери Петров/ някой особено истерясал русофоб.

Щях да повярвам в техния чист патриотизъм, ако така гневно бяха реагирали на новината как висши български политически дейци като примерни ученици рапортуват на заместник на заместника на заместника на американския държавен секретар за ключови решения да бъдещето на България.

Щях да им повярвам, ако не се мазнеха на всеки западен посланик по начин, по който и колониалните народи не са се мазнили на колонизаторите си.

Само че за нашите либерали да бъдеш американски доносник е чест, не срам. Така че, сори, нищо праведно не виждам в днешния ви русофобски гняв.

А по въпроса за либералите ето една мисъл на Достоевски: "Нашият руски либерал е преди всичко лакей и само гледа чии ботуши да изчисти". Е, нашите либерали отдавна са разбрали чии ботуши трябва да чистят, за да им върви бизнеса." - пише Волгин.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ганю Сомов

Туй момче,Волгин добре ги нарежда наш'те франкмасони (либерали).

20.09.2016 23:34:59

Анонимен

Волгин има мнение и не се струхава да го каже, а разните анонимници могат само да плюят, защото открито не смеят и гък да кажат!

20.09.2016 15:47:22

Истината боли

Волгин посочва точно нещата. Не можеш да се възмущаващ, че в лицето ти казват, че си продажен, когато вече години българския политически елит показва, че се е продал отвърд океана. Точно това им казва Толстой. А най-много вият тия, които се чувстват лично засегнати!

20.09.2016 15:46:17

Анонимен

Може само, че в случая жужето си ти!

20.09.2016 15:18:57

Рубладжийското жуже още не може да преодолее шока, че го изритаха със шутове от БНР.

20.09.2016 13:07:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.