• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Кубрат Пулев преди мача: Знам кой съм - един от най-добрите

Кубрат Пулев преди мача: Знам кой съм - един от най-добрите

/КРОСС/ С увереност, но напълно концентриран и с огромно желание за победа - така Кубрат Пулев ще се качи на ринга за 29-и път в професионалната си кариера в ранните часове на неделя (10-ти ноември). Негов опонент ще бъде опитният Райдъл Букър, който наскоро излезе от затвора след 12 години зад решетките, съобщи bTV.

Залогът в 10-рундовия мач на гала вечерта във Фреско, Калифорния, е голям - статутът на официален претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория. В момента титлата е притежание на Анди Руис, който ще се изправи в реванш срещу Антъни Джошуа през декември 2019 г.

"Това е бокс, няма нищо сигурно, но аз съм тук, за да се бия и да победя. Подготвен съм добре, вярвам в себе си, знам кой съм. Един от най-добрите съм в тежка категория. Противникът ми е силен, но мисля, че аз съм по-добър и ще победя. За мен това е един мач, с който ще натрупам повече опит. Ще ми се отрази добре. Трябва да съм на ринга, докато чакам реванша между Джошуа и Руис. Но сега съм концентриран върху предстоящия мач, защото опонентът ми е сериозен", каза Пулев преди срещата.
В професионалния си актив българският боксьор има 27 победи и 1 загуба - от Владимир Кличко в мача за световната титла през ноември 2014 г. в Хамбург. Букър също има 28 професионални битки, 26 успеха и 2 поражения. След дългите години в затвора той се завърна на ринга с 3 мача през 2018 г. (3 победи) и 2 през 2019 г. (победа и загуба).

"Всички знаят моята история. Бях в затвора 12 години, през последните две съм доста активен. Този мач дойде в перфектното време, защото работих с Усик, когато се появи възможността, след това с Дионтей Уайлдър. Не се оставям без работа, помагам на най-добрите. Сега работя и с Антъни Джошуа. Говорим си, аз уча от него, той учи от мен. В бокса съм от 31 години и ще разчитам на своя опит", заяви противникът на Кобрата.

"Не мога да кажа какво точно ще ми е нужно за победа, защото всеки си има свои собствен талант. Той не се е бил с толкова лек боксьор. Бърз съм, подвижен съм. Знам, че има загуба от Кличко. Кличко ми е за пример, както и на треньора ми, но той няма този атлетизъм. Ще оставя талантът ми да говори вместо мен. Благодаря на отбора ми, на всички, които ме подкрепят. Те са запознати с моята история, с тези 12 години. Няма значение какви са предизвикателствата, ако работиш здраво, може да постигнеш всичко", добави той.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да питаме ли Кличко колко си добър , а Суши .... май си в първи клас още ....

08.11.2019 15:42:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.