• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Труп на мъж откриха в центъра на Хасково

Труп на мъж откриха в центъра на Хасково

/КРОСС/Труп на мъж на видима възраст около 60 години беше открит мъртъв пред магазин в центъра на Хасково, пише Монитор. На зловещата изненада се натъкнал собственикът, когато отишъл да отваря към 8.00 часа във вторник. Магазинчето, в което се продават ортопедични стелки и обувки е под нивото на улицата и до него водят стълби, а над тях козирка. Това е причината трупът да не бъде открит от по-ранните минувачи, съобщиха близки до разследването.По-късно криминалистите установиха самоличността на загиналия. Той е бивш таксиметров шофьор, на 61 години.

Около 21,30 часа в понеделник той е бил приет в Спешния център на МБАЛ-Хасково. Докарали го полицаи с патрулка, след като го видели да лежи безпомощен на тротоара, недалеч от болницата.

От Спешното пациентът е пренасочен към хирургия , където раните по главата му, получени в следствие на падане са били обработени и превързани.

Според лекарите от спешното, мъжът е бил в съзнание , адекватен и контактен. Имал е обаче тежки сърдечни проблеми.

Преди години е претърпял сърдечно- съдова операция, с множество усложнения. „Знаехме за заболяването и операцията му. В нощта на приемането му в спешното обаче не показа никакви пред инфарктни симптоми", обясни шефът на спешното в Хасково д-р Димитър Кючуков.

Точната причина за смъртта ще стане ясна едва след аутопсията. От събраните до този момент данни разследващите смятат, че е починал от масивен инфаркт. Заради видимите рани по тялото първоначално се смяташе, че може да става въпрос за убийство или за нелепа смърт, причинена от падане по стълби.

Снимка Божидар Събев, Монитор

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

тц тц

Мъртъв труп! Лошо...

21.08.2019 00:20:06

помнещ

Трупът на България откриха в центъра на Балканския полуостров....

20.08.2019 21:50:24

Анонимен

Новината е, че трупът е бил мъртъв.

20.08.2019 21:12:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.