• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Премиерни поредици завладяват Animal Planet

Премиерни поредици завладяват Animal Planet

/КРОСС/ Нови вълнуващи премиери ще бъдат излъчени по Animal Planet в периода 2-ри - 10-и ноември.

На 2-ри ноември, неделя, от 19:15 ч. започва премиерната поредица „Да лекуваш горили". Предаването проследява работата на ветеринари, посветили живота си на спасяването на планински горили. Вижте как екипът осигурява медицинска помощ на горили в Демократична република Конго. Това е медицина в джунглата. При всяка интервенция съществува риск както за ветеринарите и гледачите, които могат да бъдат ухапани, така и за самите горили. Под внимание трябва да бъдат взети редица фактори - ветеринарите искат да са сигурни, че упоените горили няма да бъдат изоставени от защитаващата ги група; те трябва да определят кое е подходящото време за лечението на болен алфа-мъжки; както и да оставят безпощадния естествен подбор да определи съдбата им.

На 7-и ноември, петък, от 19:15 ч. предстои премиерното предаване „Майсторът на басейни". Антъни Арчър-Уилс е истински факир сред майсторите на басейни. Той създава изискани естествени басейни, които собствениците на къщи просто обожават. Всеки, който си мисли, че басейнът е правоъгълник за разхлаждане и плуване, пълен с хлорирана вода, просто не познава Арчър-Уилс. От 60-те години британският ландшафтен дизайнер създава изкуствени водоеми в Англия и Шотландия и досега може да се похвали с 2000 водни обекта в Обединеното кралство, Европа, Южна Америка, Турция и САЩ. Сега ще можем да видим произведенията му по телевизията. При създаването на всеки басейн Арчър-Уилс се съобразява с желанията на клиентите, ландшафта, съчетаването му с къщата, вписването на басейна в обстановката, както и с бюджета. С помощта на багер и един строителен предприемач той премества скали, които изглеждат съвсем естествено на новото си място. Антъни винаги се съобразява с естествената среда и при възможност засажда растения и цветя.

На 9-и ноември, неделя, от 19:15 ч. се подгответе за още една премиера - „От сладко към хищно". „От сладко към хищно" е завладяващ едночасов документален филм, в който ще проследим развитието на четири лъвчета, борещи се с всевъзможни предизвикателства в сърцето на зимбабвийската савана. Две камери заснемат лъвчетата в продължение на две години от самото им раждане и ще ни покажат как мъниците се опитват да хванат импала, антилопа гну и зебра. Очакват ни драматични моменти, екшън и поразителни сблъсъци, заснети с висока резолюция, докато тези невероятни малки лъвчета се превръщат в истински зрели хищници.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.