• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Дами и господа, не разчитайте много на „световната общественост”

Дами и господа, не разчитайте много на „световната общественост”

/КРОСС/ Една знаменита снимка и една рядко гнусна манипулация - опълченецът, който държи детска играчка. Снимката обиколи всички западни медии като доказателство, че бунтовниците тършуват и ограбват останките на жертвите. Как да не поискаш да изпратиш бомбардировачи срещу такива „зверове"? Но как е взета тя? Какво казва боецът?
Следното видео показва, че човекът вдига играчката и казва: „Вижте кого убиват тези кучи синове!" След това полага зайчето обратно, сваля шапката си и се прекръства (около първата минута).

Значи кадър, от който всеки би се просълзил, е представян в най-реномираните западни медии като пример за точно обратното - за животинско коравосърдечие.
Със същото примитивно престъпно насъскване през 1999 г. западномедиите подготвяха и етническото прочистване на сърби, турци, цигани в Косово. Една трета от населението бе изгонена, доста от тях убити.
Тъй че не разчитайте много-много, дами и господа, на т. нар. „световна общественост".

 

Чавдар Найденов

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да ,само чисто нови паспорти.Донесени набързо от опълченците.Манипулациите са много и навсякъде.Зависи от кого се коментира и какво иска в резултат да се възприеме от публиката!

22.07.2014 16:48:46

GRN

Журналисти свидетелстват, че на мястото на катастрофата не са намерени нито една кредитна карта, пари и мобилни телефони. Къде са те според вас - при украинците сигурно? Russian marauders...

22.07.2014 14:25:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.