• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

LG ще представи нови още по-модерни лаптопи на изложението CES 2019

LG ще представи нови още по-модерни лаптопи на изложението CES 2019

/КРОСС/ LG Electronics (LG) ще представи последните допълнения към портфолиото си от ултратънки gram лаптопи на изложението CES® 2019 в Лас Вегас. Това са новите LG gram 17 (модел 17Z990) и 14-инчовият LG gram 2 в 1 (модел 14T990).

Новият LG gram 17 има по-силен процесор и като цяло по-добра функционалност, като остава верен на формулата за успех на LG gram лаптопите, балансирайки между технологичните решения в полза на потребителите и лекотата, която доскоро се смяташе за невъзможна за лаптопи с такава големина. 14-инчовият модел е 2-в-1 конверторен лаптоп, който лесно се превръща от лаптоп в таблет и обратно, което дава на потребителите истинска гъвкавост дори и при постоянно движение.

Новият LG gram 17
Много от конкурентните продукти поставят потребителите пред избор - портативност или мощност, но LG gram 17 успешно съчетава и двете. Носител на наградата за иновации на CES, лаптопът предлага скорост, мощност и широк 17-инчов монитор с висока резолюция.

17-инчовият LG gram лаптоп е придружен с широк WQXGA Full HD дисплей с резолюция 2560x1600 пиксела, което дава изображение с висок детайл и отлични цветови характеристики. Дисплеят с мащаб 16:10 дава повече пространство за работа от обикновените 16:9 дисплеи, което го прави перфектното решение за графичен дизайн и видео редактиране, както и работа с няколко документa или програми едновременно. Новият модел е перфектен избор за професионалисти в областта на медиите и бизнеса, които имат нужда от леко портативно устройство с голям екран и мощност.

Повечето от 17-инчовите лаптопи тежат над 2 килограма, докато новият LG gram 17 е по-малко от 1 килограм и 340 грама, което го прави най-лекия на пазара от този вид. Освен лекотата, новият модел има и батерия с големина 72W с издръжливост от 19 часа и половина с едно зареждане. Тънък и стилен, лаптопът LG gram също така е издръжлив на прах и екстремни температури.

Моделът е придружен и с осма генерация Generation Intel® CoreTM процесор и 16GB DDR4 оперативна памет, което позволява ефективна и безпроблемна работа, дори и с най-тежките файлове и програми. Лаптопът идва и с 256GB вътрешна памет и допълнителен слот за хард диск, за максимално пространство за събиране на данни.

Новият лаптоп LG gram 17 има много функции, които подпомагат потребителите в ежедневието им. Функцията ThunderboltTM 3 позволява на потребителите да зареждат устройството, да прехвърлят файлове през един единствен порт. Скоростта за прехвърляне е над 40 гигабита за секунда, което е 8 пъти по-бързо от обикновеното USB 3.0.

Светещата клавиатура с две степени на яркост позволява работата с лаптопа и в тъмни пространства. За по-голяма сигурност, както и за спестяване на време, потребителите могат да включат лаптопа и да се впишат в системата само с пръстов отпечатък.

LG gram 2-in-1
Най-новото попълнение в портфолиото на LG лаптопи е LG gram 2-in-1. Моделът също е носител на награда за иновативност на CES. Този креативен портативен компютър лесно се трансформира от лаптоп в таблет и обратно. Това позволява на потребителите да се придвижват по-лесно и да използват устройството и в движение.

Този модел има 14-инчов голям тъч скрийн и е изключително лек. Той също покрива изискванията за работа при метериологични условия, включващо високи температури или прах.

Лаптопът идва и с електронна писалка модел Wacom AES 2.0 Pen с 4,096 нива на натиск, което прави процесите на писане и рисуване естествени и прецизни. Моделът 2-in-1 също така има и защита срещу изпускане и надраскване на диспеля. Новата примиум IPS дисплей технология гарантира невероятно качество на картината от всеки възможен ъгъл. С голямата си батерия от 72W, лаптопът може да работи повече от 21 часа.

"LG gram се развива според изискванията на потребителите - много леки лаптопи, които включват отлични характеристики на работа и портативност.", казва Джанг Ик-хуан, ръководител на бизнес девизията на LG. "С красивите си диспеи, страхотен дизай и достатъчно мощност за продуктивна работа и за гейминг, новите 2019 LG gram модели дават сигурност на работата на едно много високо ниво."

Посетителите на изложението CES 2019 ще могат да се насладят на новите модели 2019 LG gram лаптопи на щанда на LG от 8 до 11 януари в Лас Вегас.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.