• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

28 световни марки коли представят във Варна

28 световни марки коли представят във Варна

/КРОСС/Най-новото от 28 световни марки коли ще бъде показано от днес до 10 октомври на Grand Auto 2015 във Варна. Изложението ще превземе площ от 4500 кв. м по етажите на най-големия търговски център в морската ни столица. Представители на всички автомобилни сегменти ще подредят своите постижения, като тази година ще е силно и присъствието на мотоциклетите.

Със специални цени на 1 октомври в Grand Mall ще привличат ценители премиер марките Mercedes, BMW, Audi, Jaguar, Land Rover, Jeep, Volvo, Mini. Ще присъстват и популярните у нас Volkswagen, Opel, Skoda, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Citroen, Renault, Dacia, Chevrolet, Ford.

Както вече се наложи от създаването на изложението, силно ще бъде участието на автомобилните брандове от Азия - Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, както и на произведените в България автомобили на Great Wall.

Изненада, която ще прикове погледа на ценителите на италианския дизайн и скоростта, ще пристигне от Maserati.

Изложението обещава премиери от почти всички марки, а специален акцент ще бъде предпремиера, която ще предшества с цяла седмица официалното представяне на най-новия автомобил на Hyundai за България. Това ще е новият Tucson SUV от високотехнологичната N-линия на марката. Колата бе показана за първи път преди броени дни на автосалона във Франкфурт, Германия.

Вносителите са подготвили оферти със специални цени в рамките на Grand Auto 2015. Както винаги, входът на изложението е безплатен за всички посетители на Grand Mall.

Очакванията на организаторите е салонът да привлече отново рекорден брой познавачи и ентусиасти от цяла Североизточна България, за които събитието е реалната възможност да се докоснат до най-новото в световната автомобилна индустрия. Досегашните рекорди на варненския автосалон са продадени коли за 3,5 млн. лв. през 2013 г. и над 240 000 посетители през 2014 г.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.