• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Армията се подготвя за дългосрочна мисия по границата

Армията се подготвя за дългосрочна мисия по границата

/КРОСС/ "Въоръжените ни сили се подготвят за дългосрочна мисия по българската границ"а. Това каза министърът на отбраната Николай Ненчев в Благоевград в отговор на въпрос на журналисти, предаде пресцентърът на военното министерство.

"Ще бъде направено всичко възможно да подсигурим добри условия за работата им, включително облекло, медицинско обслужване, фургони за дежурните", подчерта министър Ненчев. „Военнослужещите носят службата си на границата с много висока чест", заяви той и допълни, че се работи в тясно сътрудничество с органите, ангажирани в охраната на границата на съседните държави.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това правителство дори в оставка има още няколко месеца живот. Така или инче, Борисов е мъртъв, в Жачева президент или не, той трябва да прехвърли на някой друг отговорността за състоянието на държавата.

08.11.2016 22:29:34

Анонимен

Борисов и да си даде оставката, а той ще го направи, само защото знае, че пак той ще управлява временното правителство, до стъпване в длъжността на Радев. Т.е. шантажирането на Борисов , че ще подаде оставка е само за баламите. Той ще я подаде, законово ще поеме временното правителство, защото по закон Плевналиев няма право да назначава в последните три месеца правителство. Така, че Борисов ще е министър председател до следващите избори, които кой знае кога ще са, докато Радев встъпи в длъжност и НС реши датата. Така, че Борисов има време да мъти водата, да заличава следи, да натруфят Марешки и Трайчо Трайков още с помади. Това е целта. Тая история с армията е едиснтвено да принизят Радев като фактор и да покажат, кой върши работата. Жалки утрепки!

08.11.2016 22:27:14

Анонимен

Късно е либе за китка

08.11.2016 18:48:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.