• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Време за вайкане

Време за вайкане

/КРОСС/ Бившият премиер съвсем го удари на самосъжаление. Номинирането на Цецка Цачева за кандидат-президент било грешка, провеждането на референдума заедно с изборите било грешка, назначаването на Меглена Кунева за министър на образованието било грешка. Натиснали го партньорите му за машинното гласуване, приел, било грешка. Все негови грешки. Човещинка е. Простете. На третия път ще се поправя.
Това се опита да каже на избирателите от кръглата маса във Велико Търново Бойко Борисов. Това е човекът, който не е завършил нито един управленски мандат, дали като кмет, дали като премиер, а все се изнизва в последния момент, преди да му е запекло под задника. Така стана и с последното му управление, както виждаме от назряващите скандали с евентуалното спиране на още пари по еврофондове по вина на ГЕРБ.
Наивно е да очакваме, че Борисов ще си посипе главата с пепел за другите му грешки. Недостойната антибългарска, предателска по своя характер кампания срещу Ирина Бокова. Хвалбата, че е спрял три важни енергийни проекта с руско участие и още, и още... И всеки път някой друг е виновен. Коалиционни партньори, съветници, външни фактори, вътрешни гласове.

Някъде през пролетта на миналата година ГЕРБ влязоха в спирала на непрекъснати грешки. Те не са случайни. Те са плод на дългогодишната политика на Бойко Борисов - кадрова, управленска, коалиционна, вътрешна, международна. Той си повярва, че ще бъде завинаги любимец на нацията и всичко ще му бъде простено и прощавано. Поредният глупец, който смята, че нищо не се мени.

Ще бъде грешка обаче да се смята, че ГЕРБ ще тупнат на земята като презряла круша. Това няма да стане без сериозна борба. Главният политически противник на БСП разполага с огромни финансови ресурси. Както казвал Филип Македонски: "Магаре, натоварено със злато, превзема и най-непрестъпната крепост".

Автор: Георги Георгиев ("Дума")

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Вай-вай

Това е предпочитаната и любимата му поза. Да се вайка. Следващата стъпка е да вдигне кръвното и да влезе в болница. За да почнем ние да се вайкаме. И до го съжаляваме. И така, взаимно вайкайки се, някак си неволно и неусетно да достигнем и до Трети мандат. А после? Ясно е - само ние ще останем да си се вайкаме. И да се оплакваме. На Арменския поп.

13.02.2017 13:49:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.