• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Фитнес гривната Honor Band 5 вече се продава и в България

Фитнес гривната Honor Band 5 вече се продава и в България

/КРОСС/ Honor обяви, че от днес фитнес гривната Honor Band 5 се предлага и на българския пазар. Устройството вече е налично в Технополис на препоръчителна цена 79 лева, а скоро ще се появи и в предложенията на A1, VIVACOM и Telenor в синьо, черно и розово. Устройството е снабдено с 0.95-инчов сензорен AMOLED дисплей с резолюция 240х120 пиксела и може да работи до 14 дни с едно зареждане.

Гривната, която е водоустойчива на дълбочина до 50 метра, има сензор за пулс за 24-часов мониторинг на сърдечния ритъм и съня, множество спортни и фитнес режими и 8 варианта за персонализиране на дисплея.

Системата за следене на съня е с точност от над 95 процента, а в създаването ѝ са участвали специалисти от Харвард, като тя е подсилена и от изкуствен интелект.

Най-иновативната възможност на умната гривна е възможността за отчитане на наситеността на кръвта с кислород, а освен това джаджата може да се ползва за контрол на възпроизвеждането на музика в свързания телефон.

Honor Band 5 се счита за една от най-добрите фитнес гривни на пазара и заради възможността да отчита изгорените калории, спрямо различните дейности, които извършвате - гребане, бягане, плуване и др.

Koгaтo e cвъpзaнa cъc cмapтфoн, гривната cъoбщaвa нa пoтpeбитeлитe зa вxoдящи oбaждaния, cъoбщeния, имeйли и извecтия oт coциaлни мeдии. Потребителите могат дори да правят снимки със смартфона си, използвайки гривната. Опцията "Fіnd рhоnе" пък позволява лесното намиране на телефона ви.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.