• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

“От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“ с първа награда от Българския форум на бизнес лидерите

“От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“ с първа награда от Българския форум на бизнес лидерите

/КРОСС/"От любов към живота - Avon срещу рака на гърдата" беше отличена с първо място в категория „Маркетинг, свързан с кауза" в рамките на 13-тото издание на Наградите за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите. Проектът печели престижното отличие за втори път, като тази година се пребори със силната конкуренция на още 8 кандидатури на компании, които декларират подкрепата си за определена социална кауза. Красивата статуетка беше връчена от кмета на София и председател на журито Йорданка Фандъкова на Деница Желязкова, маркетинг мениджър на Avon за регион Балкани.

„Вече 14 години сме посветени на борбата срещу рака на гърдата у нас, защото Avon е много повече от козметична компания - ние сме Компанията за жени, а мисията ни е да вдъхновяваме дамите да се чувстват по-уверени, здрави и щастливи във всяка своя роля", сподели Деница Желязкова. „Наградата е признание за усилията на хилядите Представители и отдадените служители на Avon, които вярват в нашата кауза и избират благотворителните ни продукти. Успехът си дължим и на отдадеността на нашия партньор - Фондация „Една от 8", с които заедно създадохме проекта „Бъди до мен". През 2016 г. Ще осигурим средства за психологическа и практическа помощ за жени с рак на гърдата, които ще получат шанс за по-качествен живот, независимо от тежката диагноза", допълни тя.

Домакин на годишните награди на БФБЛ беше Президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев. Сред гостите на събитието бяха редица министри, заместник-министри, топ мениджъри на водещи български медии и представители на най-изявените в сферата на дарителството компании.

В рамките на кампанията „От любов към живота" през 2015 г. Avon успя да набере сумата от 100 000 лв., с които ще финансира програмата „Бъди до мен" - създадена в партньорство с Фондация „Една от 8". През 2016 г. благодарение на нея компанията ще осигури: безплатни психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните близки; практическа и информационна подкрепа по време на лечението и във всеки един етап, в който е необходима; безплатни прегледи за рак на гърдата. Всичко това става възможно благодарение на обединените усилия на представители и клиенти на Avon, които вече 14 години горят за каузата и подкрепят битката с рака на гърдата с покупка на благотворителен продукт. 100% от печалбата от всеки един артикул се дарява.

Едно от големите събития, донесло успеха на кампанията през 2015 г., беше Окриляващият поход срещу рака на гърдата, с който Представителии, партньори и приятели на компанията показаха колко обединени можем да бъдем в каузата. През октомври Avon организира и Розов месец срещу рака на гърдата в партньорство с „Една от 8" и Bulgaria Mall, за да напомнят заедно на българката колко е важно ранното откриване на болестта, както и подкрепата, необходима на диагностицираните дами в България и техните семейства.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.