• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Мадуро обяви, че е победил преврата на Хуан Гуайдо

Мадуро обяви, че е победил преврата на Хуан Гуайдо

/КРОСС/ Венецуелският президент Николас Мадуро заяви, че е победил опита за преврат от страна на опозиционния лидер Хуан Гуайдо.

И се закани, че опита за свалянето му от власт няма да остане безнаказан

Тези, които се прицелиха в конституцията и мира в обществото ще бъдат обвинени”, заяви той в президентския дворец в Каракас.

Вчера опозиционния лидер пусна видео в Туитър, на което се вижда как до него стоят малък контингент от униформени военни.

„Националните въоръжени сили направиха правилното решение, те подкрепят венецуелците”, заяви Гуайдо оповестявайки „Операция свобода” срещу правителството.

Венецуела е разкъсвана от протести от 10 януари, когато Мадуро встъпи в длъжност за втори мандат – нещо което опозицията бойкотира. Напрежението ескалира, когато Гуайдо, който ръководи народното събрание на страната се обяви за президент на 23 януари – ход, който бе подкрепен от ЕС и много европейски и латиноамерикански страни.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не зная Мадуро какво е победил ма ония чиято марионетка е Гуайдо, са правили над 50 опита за покушения доколкото зная срещу Кастро и все неуспешни !Това какво значи- или те са пълни некадърници, или че кубинските спецслужби са на световно ниво и са дори над тях ха ха !!!!

02.05.2019 06:28:03

Анонимен

Не казвай хоп преди да си скочил.

01.05.2019 22:12:42

Анонимен

Абе какво е победил този откачалник не е ясно , но е ясно едно , че този тъпанар заедно с предишния съсипаха най богатата на петрол страна в света .

01.05.2019 21:31:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.