• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Гуцанов: Миков има достойнствата и харизмата на лидер

Гуцанов: Миков има достойнствата и харизмата на лидер

/КРОСС/ В студиото на NEWSROOM депутатът от Коалиция за България Борислав Гуцанов заяви, че не смята да се бори за мястото за нов лидер на БСП.

Той подчерта, че Михаил Миков безспорно има достойнствата и харизмата, за да заеме поста. Депутатът е на мнение, че всички имена, които се обсъждат, са достойни.

"Смятам, че надпреварата за пореден път показва, че БСП е най-демократичната партия. Сигурен съм, че Конгресът ще избере най-добрия. Чрез реформата на БСП, ще се стабилизира и държавата", убеден е Гуцанов.

"Прегръдката между ГЕРБ и ДПС стана очевидна след гласуването, което се осъществи в НС днес", смята народният представител от Коалиция за България.

"Коалиционният ни партньор (ДПС) започна да предявява по-големи претенции и да пият горещи кафета с представители на ГЕРБ. Вижда се нова конфигурация и нови искания в този парламент. Преди една година, когато искахме актуализация на бюджета имаше удари и атаки от страна на ГЕРБ. Тогава президентът дори наложи вето, а в момента Плевнелиев се съгласява за искането на заем от 3,5 милиарда. Всички данни на приходните агенции сочат, че няма нужда от актуализация", категоричен е Гуцанов.

"Това управление имаше своите безспорни постижения. Размразяване на социалните придобивки и отваряне на нови работни места са неща, които останаха потулени заради някои кадрови грешки, които допуснаха. Оставяме 4 млн. резерв, а заварихме държавата на ръба с резерв под минимума", завърши той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Има, има...особено гат е на три ракии с кючекчийка на масата...тогаз има качества и на суперлидер....ех Гуцанов, Гуцанов ...богат краль си ти с единствено качетво - син на баща си...затова по-добре не словоблудствай

26.07.2014 08:08:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.