• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Диагнозата на бавачката, която отряза главата на дете, е шизофрения

Диагнозата на бавачката, която отряза главата на дете, е шизофрения

/КРОСС/ Журналист на свободна практика е изпратил в LifeNews видео от разпита на бавачката-убийца Гюлчехра Бобокулова, която жестоко уби своята възпитаничка вчера в Москва. Жената е признала напълно вината си и е опитала да обясни на оперативните работници причината за престъплението. Тя се оплакала, че след развода с първия си мъж роднините са й отнели трите деца.

От думите на бавачката става ясно, че тя е пристигнала в Москва преди три години, където започнала да работи като бавачка. Семейството на загиналото момиченце получило препоръка за нея от познати. Родителите на Настя харесали Гюлчехра и тя работела при тях около две години.
Първият брак на Бобокулова продължил 12 години. Роднините на Бобокулова отнели трите й деца. Един от синовете живее с бащата на Гюлчехра, вторият е останал при първия мъж, а третия, по думите на бавачката, бившият й съпруг подарил на своята сестра. Самата Гюлчехра изгонили на улицата.
Преди около година Бобокулова се запознала в Москва с втория си мъж, също от Узбекистан. По нейните думи, с него се виждали по два пъти седмично. Гюлчехра знаела, че мъжът и си има семейство, но се съгласила да стане втора, неофициална съпруга. Но преди четири месеца любовникът заминал за родината си и бавачката изгубила дирите му.
Нямам официално никакъв мъж до себе си сега, подчертала на разпита Бобокулова.
Трябва да се отбележи, че журналистите са се добрали и до други факти от нейния живот. Участъковият от селото, където и досега живее семейството й, разказал, че жената от 15 години се води на отчет в психодиспансер с диагноза „шизофрения". По думите му, родителите на Гюлчехра се стараели да я хоспитализират преди да настъпят пролетните обостряния на болестта. Но от година на година болестта й се задълбочавала. В някакъв момент станало невъзможно и опасно да се живее с нея. Това послужило и като мотив за развода с първия й мъж.
Жестокото убийство бе извършено в Москва на 29 февруари сутринта. Заподозряната е работила в семейството като бавачка. Тя издебнала, когато родителите излезли с по-голямото си дете и убила спящото момиченце, за което се грижела. След това жената запалила апартамента и се отправила към метростанция „Октомврийско поле", където започнала да крещи и да плаши, че ще се самозапали.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.