• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Mоноспектакълът на Мариус Куркински с представление № 100

Mоноспектакълът на Мариус Куркински с представление № 100

/КРОСС/ Гледаме го на 19 АПРИЛ 2019 г. в зала 1 на НДК и отбелязваме 100 години от рождението на Николай Хайтов.

Един от най-обичаните и талантливи български актьори - Мариус Куркински ще представи авторския си моноспектакъл “ЧЕРНОТО ПИЛЕ” за 100-тен път на 19 АПРИЛ 2019 г. в зала 1 на НДК, от 20.00 ч. С представление номер 100 ще бъде отбелязана и 100-тната годишнина от рождението на големия български писател, публицист и драматург – Николай Хайтов. Поканата за спектакъла идва от Продуцентска къща  “Ажур Пико” и “Артишок”, а билетите за него се пускат в продажба от днес /13 август/ в системата на Тикетпортал.бг.

Спектакълът “ЧЕРНОТО ПИЛЕ” обединява три великолепни разказа на Хайтов - "Мерак", "Пазачът на овесената нива" и "Черното пиле”. Изключително въздействащ и близък до съцето, спектакълът е изпипан до последния детайл -  семпъл декор, изящна музика и осветление. Присъствието на Мариус Куркински е впечатляващо и неповторимо! От самото начало той “хваща” здраво публиката и я повежда “на дълбоко”, като не спира да я вълнува. В “ЧЕРНОТО ПИЛЕ” актьорът продължава да се занимава с душевността на българина - с неговата сила и желание да осъзнава, да се развива, да се преборва. Усеща се и огромното уважение на актьора към автора, и огромната му любов и симпатия към пъстрата душевност на българина.

От близо две години представлението се радва на нестихващ интерес и се играе пред препълнени салони, както в България, така и в чужбина. Напълно заслужени са отличията му: Първо място в Национален театрален фестивал „ЧУДОМИРОВИ ПРАЗНИЦИ”, Казанлък 2017; Награда за МЪЖКА РОЛЯ в Международен фестивал „ДРУМЕВИ ТЕАТРАЛНИ ПРАЗНИЦИ”, Шумен 2017 и номинация за ГЛАВНА МЪЖКА РОЛЯ - ИКАР 2018.

Изключително харизматичен, талантлив и не спиращ да търси, Мариус Куркински е един от любимите актьори на публиката. На 19 АПРИЛ 2019 в зала 1 на НДК ще го видим в пълен блясък за 100-ен път в “ЧЕРНОТО ПИЛЕ” и ще отбележим 100-ната година от рождението на Николай Хайтов.

Билети за представлението в зала 1 на НДК можете да намерите ексклузивно в системата на Тикетпортал (в интернет на Ticketportal.bg) и още в Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец”, Booktrading и ОМВ. Цената им е от 20 до 40 лв., според мястото в залата.

Билети можете да намерите ТУК.

Последвайте събитието във фейсбук ТУК.

                    

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.