• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Теодора Халачева: Това управление ражда само трусове, хората не го искат

Теодора Халачева: Това управление ражда само трусове, хората не го искат

/КРОСС/ "Мнозинството от българските граждани определят сделката за ЧЕЗ България като непрозрачна, неприемлива и грабителска. Позицията на БСП в случая напълно съвпада с мнението на българите. Затова настояваме сделката да бъде спряна и държавата да участва в нова процедура на пазарен принцип", заяви народният представител от БСП Теодора Халачева на среща със социалисти снощи в Пловдив.

Тя информира актива за предприетите по темата действия - сигнали до прокуратурата, проведения миналата седмица протест и стартираната подписка за отмяна на сделката.

„Подписката има юридическа тежест и ще се събира до края на април. Сделката касае три милиона български граждани, техните интересите трябва да бъдат защитени", подчерта Халачева, като изтъкна, че енергопреносната мрежа е част от националната ни сигурност.

По думите й корупцията влачи страната ни към дъното, дестабилизира институционалната среда, а поредицата от скандали с активното участие на правителството взривяват обществото. Халачева даде за пример избора на председател на антикорупционния орган, който бе назначен от мнозинството, въпреки изказаните от опозицията аргументирани съмнения и изразено недоверие.

„Ако сега не реагираме, това управление на страната ще продължи да ражда трусове", изтъкна пловдивската депутатка по повод скандалното изказване на вицепремиера Валери Симеонов за руския патриарх. Тя обясни, че БСП настоява за неговата оставка, защото грубите и непремерени думи не са на лицето Симеонов, а на представител на правителството в качеството му на заместник министър-председател.

„Само за една седмица управлението на ГЕРБ доказа, че използва властта против националния интерес. Затова оставката му е наложителна. Това чувам и в срещите, които провеждам с хората, а те са барометърът за правилно и неправилно, за истината и за лицемерието", обобщи пловдивската парламентаристка Теодора Халачева.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

НА ФАКТИ ! ПОДАРЕНИ ТРИ БЪЛГАРСКИ ЕНЕРГИИНИ ПРОЕКТИ НА ТУРЦИЯ ,ЦЕНЗУРИРАНА И ОСКВЕРНЕНА ИСТОРИЯ С ВЛАДИЧЕСТНО ,СЪЖИТЕЛСТВО ,ЗАБРАНЕНИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ ,БОТЕВ ,ВАЗОВ ,ЧИНТУЛОВ ,РАКОВСКИ ,ПОТЪНАЛИ 25 МИЛИАРДА ЗАЕМИ ,ПОДКРЕПА НА ПРЕСТЪПНОСТТА, СЛУЧАЯТ С ПЛЪХА ,ПОЛИЦАЙ ВЪВ ВСЯКО СЕЛО -НА МУК, РАЗГРАБВАНЕТО НА АКТИВИТЕ НА КТБ ,ПЪРВИ В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ ,КОРУПЦИЯ ,ДАЛАВЕРАТА ЧЕЗ- ГИНКА -БОРИСОВ , ШУРОБАДЖАНАЩИНА В СТИЛ ДЕЛЯН ДОБРЕВ ,КАЛИНКИ И РОДНИНИ ,ИБРИКЧИИСТВОТО ПРЕД ЕРДОГАН , ВСЯКА СЕДМИЦА СКАНДАЛИ В СТИЛ- ЧЕРВЕНО КОТИЛО ГЕРБ ........ОЩЕ ИСКАШ ЛИ ? .. ПАМЕТНИК НА ГЛУПОСТТА НА ЧЕРВЕНОГЕРБЕРА - ДВАТА АТОМНИ РЕАКТОРА ...ПАКЕТИРАНИ ....ОЩЕ!

13.03.2018 22:19:55

Анонимен

Патка, кое управление какво роди?

13.03.2018 20:12:56

Анонимен

ДАЙТЕ ФАКТИ

13.03.2018 15:32:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.