• 10 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Калоян Паргов: Промяната на правилата за изборите е опит за манипулация и организиран хаос

Калоян Паргов: Промяната на правилата за изборите е опит за манипулация и организиран хаос

/КРОСС/ „Промяната на правилата в едно състезание в 12 без 5 само по себе си е абсурдно и такова чудо няма в целия свят, а само в България – страната на прецедентите. Това е пълен фарс, опит за манипулация на изборите и организиран хаос“. Това заяви председателят на БСП-София Калоян Паргов пред журналисти по време на правна комисия. Той подчерта, че още лятото са били установени правилата и всички се готвят по тях. „Промяната им противоречи и на това, което Венецианската комисия прави“, каза още той.

„Продължава сагата с изборите в Младост. Дори и ВАС се произнесе по случая. Това говори за нестабилност и несигурност в управляващите и желание да възпроизведат „Арена Армеец“ - серия 2, след миналата, която знаем как приключи“, подчерта Паргов. Според него това е правен абсурд и противоречи на всякакви принципи с прозрачност и равен старт на всички участници. Той обясни, че в Младост ще се обработват три вида избори, а това ще доведе до хаос.

„БСП е готова за изборите. Имаме над 500 души, които са ангажирани в тези комисии и се готвим по тези правила. Ако на ГЕРБ не им стигат хора, да се обадят в градската централа и ще им дадем някой на заем“, коментира Калоян Паргов.

Филип Попов: Има стремеж в управляващите да създадат хаос в изборните правила

„Има стремеж в управляващите да създадат хаос в изборните правила. Остават по-малко от 2 седмици до изборите“, допълни по темата народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Филип Попов. „Направиха опит да се създаде хаос в секциите в чужбина, като се поставят допълнителни кутии, без да се увеличи броят на членовете на секционните комисии и самите комисии, което ще доведе до по-слаб контрол и възможност за манипулации на изборните резултати. Но не се прие в правна комисия“, каза още той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

У нас няКой търси „надпартиен„ президент, а забравя, че в уж най-демократичната САЩ, на която се кланяме до земята, и двамата кандидати са видни представители на двете официални партии и защитават политиката на своята партия. Интересно защо, в Америка накрая остават само двама, а не 20 и няма кандидати като Митьо Пищова. А когато „отвратените“ гласуват с „не подкрепям никого“, „отвратителните“ печелят изборите + 450 000 ДПС гласа!

26.10.2016 19:48:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.