• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Ситуацията в бежанския център в Харманли е спокойна, образувано е досъдебно производство

Ситуацията в бежанския център в Харманли е спокойна, образувано е досъдебно производство

/КРОСС/ „Ситуацията на територията на Регистрационно-приемателния център в Харманли е спокойна. Преди обяд постъпи сигнал за нарушаване на обществения ред, на който се отзоваха служители от РУ - Харманли и жандармеристи", информира директорът на ГД „Национална полиция" главен комисар Христо Терзийски. Той уточни, че във връзка със случая има образувано досъдебно производство по чл. 325 от НК - за хулигански действия и повреждане на имущество. Процесуално-следствените действия за установяване на конкретните извършители ще бъдат проведени под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. „Предприети са всички необходими действия, за да не се допусне нарушаване на обществения ред и сериозни инциденти", допълни главен комисар Терзийски. Той поясни, че на място има допълнителни сили от районните управления край Харманли, както и жандармерийски сили от Бургас и Кърджали. В зависимост от ситуацията, има готовност силите да бъдат увеличени или редуцирани. По думите му, няма пострадали полицейски служители и увредена техника. Овладяно е напрежението и са взети мерки за недопускане ескалирането на конфликта.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Коварния план на путиновите дупелизци у нас е в ход....Първата част от плана на Русия за създаването на екстремна бежанска вълна към ЕС е факт и все още в ход. Втората част е, да не се даде възможност на тези бежанци да се интегрират в страните от ЕС, което също е факт от многобройните изкуствени митинги на про-руски националистически групи и в момента е в ход. Целта е да се създаде патова ситуация с бежанците, които путинофилски подготвени платени групи и партии в ЕС поддържат от поне половин година. А тя е, да се създаде несигурност и омраза сред местното население към бежанците, които бяха изкуствено прогонени от домовете им от безразборните бомабрдировки на руската авиация. Така, от една страна Русия бомбардира села и градове в Сирия, създава изкуствена бежанска вълна към Европа, а от друга страна подчинените на Русия националистически партии от ЕС и Европа, ги прогонват обратнно в страните им където те ще бъдат изтребени от руснаците, ако се върнат.... Така никой от мигрантите не иска да се върне и е готов да умре, но връщане назад няма! Няма по лесен начин от вътрешно дестабилизиране на ЕС от това, да предизвикаш гнева и неконтролеруеми действия на стотици хиляди мигранти, които нямат какво да губят! Путин и неговата банда крадци са инициатори на този план, а Путин е лично отговорен ! Този маниакален психопат, много скоро ще бъде сложен на мястото му, в затвора в Хага за геноцид над човечеството, защото на света му писна от терора на неговата ИД, а и от атентаите и дестабилизирането на света !

25.11.2016 07:28:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.