• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Данаилов и Мамалев гостуват на "Арт поток"

Данаилов и Мамалев гостуват на "Арт поток"

/КРОСС/ Фестивалът на изкуствата "Арт поток" (20-30 юли) се провежда за трета поредна година и ще събере изявите на редица популярни личности, както ДУМА писа. Съорганизатори са община Царево и плажният клуб "Хасиенда". Програмата включва театрални постановки, художествени изложби, литературни четения, тематични партита и др. Местните жители и гостите на Царево могат да се срещнат с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Александър Кадиев, Ненчо Илиев, Тончо Токмакчиев, Тихомир Благоев, Албена Колева и много други, разказва главният организатор Димитър Тодоранов.

От страна на издателство "Книгомания" ще се включат актьорите Стефан Данаилов и Георги Мамалев да представят автобиографичните си книги, Мария Лалева - с новите издания на стихосбирките си, както и журналистът Георги Тошев с документалния си филм за "АББА" и най-новата си книга за популярната шведска група. 

Мамалев представя автобиографичната си книга "Усмихни се, човече!" с импровизирано "One Man Show" днес, 26 юли, от 21 ч. в Народното читалище "Георги Кондолов". Лалева ще разкаже за новите  издания на стихосбирките си "Личен архив" и "Не съм ви ближна" на литературно четене на плаж "Хасиенда" на 28 юли от 16.30 ч., а от 19.30 ч. Георги Тошев представя "Романът на моя живот" със специалното участие на Стефан Данаилов. Следва от 23.30 ч. Mamma Mia парти с вечните хитове на "АББА" и Тошев ще говори за документалния си филм за групата, нейната история и книгата "Mamma Mia" в клуб "Хасиенда".

Лятна арт академия за деца под ръководството на Калина Попова се провежда за първи път на Хасиенда бийч. Малките таланти от школата по рисуване творят по три часа на ден на малкия плаж в Лозенец. В края на академията всички малчугани ще подредят в обща изложба творбите, които са създали на брега на морето.
Художникът Стефан Божков - арт директор на Хасиенда бийч, съобщи, че това лято скулптурният парк в Лозенец ще се увеличи с още една творба, наречена "Крилата". Негово дело са и инсталациите "Очилата", "Гребенът" и "Слонът", които красят клуба.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.