• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Бежански център от палатков тип ще бъде открит край Хасково

Бежански център от палатков тип ще бъде открит край Хасково

/КРОСС/Бежански център от палатков тип предстои да бъде открит на територията на област Хасково. Това съобщи новоназначеният областен управител Минко Ангелов, цитиран от пресслужбата на държавната администрация.

Става дума за резервна площадка, която е необходимо да бъде на разположение, но ще се използва само в краен случай, се уточнява в съобщението.

Търси се подходящ терен, който да е извън населено място и в близост до границата ни с Турция. Параметрите са по одобрен още от времето на миналия кабинет и ръководство на МВР проект. По него Европейската комисия ще отпусне 12 милиона лева за два палаткови центъра в областите Ямбол и Хасково, като общият капацитет на двете площадки ще е 3000 души, се посочва в прессъобщението. В него се отбелязва още, че в момента миграционният натиск към България е минимален.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Че политиците ни са предатели до един е вярно, но също е вярно и, че народът с овчедушието и безразличието си позволява да се случва всичко това!!! Хубава страна бяхме.

21.02.2017 07:34:05

Анонимен

Бавно но славно се превръщаме в буферна (санитарен кордон) зона за "бежанците"! Ето ги творенията на "непослушника" биби, който днес ръси глупост след глупост, че не били послушници на Брюксел, че бил против разполагане на кораби на НАТО в Черно море и всичко прехвърля на служебния министър на отбраната а перукан той отгоре до долу в бяло! Лъжец от всякъде!

20.02.2017 20:34:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.