• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Ислямски фанатици изнасилват жени християнки (видео 18+)

Ислямски фанатици изнасилват жени християнки (видео 18+)

/КРОСС/ Отвличат ги, а след това за тях искат откуп. Докато получат поисканото те обругават и изнасилват заложничките си всеки ден... Когато парите пристигнат, но сумата не устройва похитителите, те просто отрязват лявата гърда на заложницата си и така я връщат на семейството й, а в някой случаи обрязват половите органи.
Но нещата не се ограничават с това. Бизнесът на ислямистите е разностранен.

Така например, бутилка пълна с кръв на християнин струва 100 000 долара! Тази стока се купува от примитивните фанатици в Саудитска Арабия. Купуват я с цел, да си мият ръцете с нея за да се чувстват съпричастни към клането на християни. Това е нещото, което тези примати смятат, че се толерира от техния Алах, който след смъртта им ще ги благодари за техните зверства, както и ще ги възнагради с вечни блаженства - истински рай: лимузини, палати, богатство и харем от 70 красиви девойки.

Тази информация е представена в доклада на сирийската монахиня от турски произход Хатун Доган, посветен на Деня на защитата на правата на човека...

Преди няколко месеца шокиращо видео се появи в интернет. На него бойци на „Ислямска държава" обсъждат как и за колко да бъдат продадени заловени от тях жени-християнки. Жени, които са останали без мъжете и братята си в резултат на терора, се търгуват на цени от 500 до 1000 долара.

Най-скъпо се оценяват малолетни девойки със сини очи, съобщава руската телевизия „Звезда".Според нейни експерти, видеото е от един от пазарите за роби на територията на Ирак, където ежедневно стават такива сделки.

Работното време на пазарите за роби е от седем сутринта до десет часа и след това от шестнадесет до осемнадесет часа. Случващото се е драстично нарушение на правата на човека и много международни конвенции, смятат експерти.

(следва продължение)

 

Видео

Монахинята от турски произход Хатун Доган, чието семейство се е преместило да живее в Германия когато е била 15-годишно момиче ръководи благотворителен Фонд на сестра Хатун известен още като „Ръка за помощ на бедните", който работи в 35 страни.

Съгласно разказа на Хатун, един от свещениците я запознал с един човек, когото тя нарече „един от убийците, които след като са преживели сериозните психологически травми, оставили всичко в миналото и станали християни".
Този човек разказал на монахиня Хатун, за продажбата на бутилки с кръв, за изнасилванията, осакатяванията и убийствата на християни.
Във видеото монахинята разказва за множество случаи на изнасилени сирийски жени християнки, с които тя лично е разговаряла - 218 жени, които са били отвлечени, изнасилвани, а след това обменени срещу откуп. Доган заяви, че разполага с цели 174 видеа, които съдържат шокиращи кадри на насилие, мъчения и убийства. Тези видеа Хатун Доган е получила от близките на жертвите, преследвани от ислямистите.

По думите на монахинята, положението в Сирия, Ирак и Турция е сложно за християните. Гоненията от страна на ислямистите са огромен проблем, който ескалира в продължение на много години и решение не се вижда.

Доган разказа как през 1985 година се наложило заради заплахи към семейството й, да избягат в югоизточна Турция, тогава тя е ученичка. Тя разказа и за това, как един християнин там няма право да бъде учител, как всички учители са били мюсюлмани и на какъв тормоз подлагали децата християни. Мюсюлманските учители задължавали тези деца да посещават уроци по ислям всеки петък.

„Ако някой се съпротивляваше на това, трябваше целия клас да протягаме ръцете си и учителя ни биеше по тях с метална линия и така в продължение на 5 години. Освен в Деня на загиналите, ние нямахме право да посещаваме църква. В болшинството си турците са фанатици на дълбоко културно ниво. Европейските права, либерализмът, светското общество - това е само фасада. Ще дам пример: когато бях в 3 клас, един мой съученик Хабиб си позволи да напише на дъската първите две букви от името си на родния арамейски език. Буквално след минута, не разбрах как, влезе директорът и попита, кой неверник е написал тези еретически символи. Целият клас мълчеше, тъй като знаехме, че той можеше дори да убие Хабиб и за това нямаше да носи отговорност. Затова всички ние трябваше да излезем на дъската и да получим удари по ръцете с онази метална линия. Хабиб, който написа буквите на дъската, започна да дърпа ръката си от страх, а директорът продължаваше яростно да удря с ръба на линията дланите му. Точно пред очите ми тези детски ръце се напълниха с , а директорът продължаваше да удря. За какво? За две букви на арамейски: съгласна и гласна:?! Ето ви кратък обзор за правата на християните в Турция".

Също така, Хатун Доган представи снимки на пострадали християни от ислямистките гонения. На една от снимките се вижда прасеца на един мъж, който бил отвлечен с брат му от ислямистите. Мъжете са били подлагани на зверски мъчения. В плътта им извергите изрязвали джобове и сипвали вътре сол. Единият брат е умрял, а другият някак оцелял.

Една история за дете в Германия

„Пътувах във влак от Висбаден и се качи един баща с дете. Той ме попита, дали съм от Испания, Италия или Гърция? Отговорих му, че съм от Турция. Той попита, дали има християни в Турция. Тогава му отговорих, че има и затова съм станала бежанка. Мъжът каза: Това стигна и до нас". Попитах: „Кое?". Тогава той разказа история за едно съседско дете: „Виждате моя син Тобиас. Съседи сме на едно мюсюлманско семейство от Турция. Децата ни са родени в една и съща седмица, бяха приятели. Те живееха почти заедно, ние му готвихме без свинско и т.н, но това дете спря да идва у нас. Преди две седмици накарах Мохамед да обясни каква е работата, защо вече не идва при Тобиас. Той протегна ръцете си сякаш да ме отблъсне и каза: „Моля те, не се приближавай! Ти си нечист, безбожник! Сега аз съм истински, вярващ мюсюлманин. Започнах да изучавам Корана в едно училище, където ни учат, че не трябва да дружим с такива като вас. О, Аллах преди аз не знаех, че не трябва да дружа с неверни. Моля те, Аллах, прости ми!" И това нещо се случва в Германия! Всяко училище, където се изучава Корана, се преподава този фанатизъм. Какво очаква Европа, нашите деца и този Мохамед? Или нашите внуци, как те ще живеят заедно в Европа?.. Не проповядвам ислямофобия, но това е реалността. Нека политиците вече се събудят и контролират тези училища за изучаване на Корана. Не съм против тази религия, но това което нанася вреда на хората трябва да бъде преустановено! Независимо кой стои зад него", каза в заключение сестра Доган.

След терористичната атака в Париж, на всички ни стана крайно ясно, че ИДИЛ е заплаха не само за страните от Близкия Изток, но и за цяла Европа. Това е война срещу християнския свят и поради това, всички ние трябва да се обединим в борбата срещу това зло. Същевременно изниква и въпросът: защо се получава така, че до вчера събираха доброволци в цяла Европа и ги пращаха в Сирия, а същите сега се бият срещу Европа и Америка...

От автора: В статията се говори за радикални ислямисти, а не за традиционните мюсюлмани, които нямат нищо общо с тероризма. Нека разграничаваме нещата и не слагаме всички под един знаменател.


 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Людмила Каменова

Интересно как са цензурирани гърдите и половия орган сякаш другото е по малко цинично!!!

01.09.2018 23:42:09

Erjan Hasan

Glupavo gyavuri.

08.07.2018 15:07:43

Анонимен

Тия не са добре ,малко им е психото

21.02.2018 16:40:31

Иванка Ставриева

ЕДНА ДЪРЖАВА ДА НЕ РАТИФИЦИРА ДОГОВОРА СЪС СЕТА, ТОВА ЩЕ ГО НАПРАВИ НИЩОЖЕН ! ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ...НО АКО АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ НЕ Е ГЛАСУВАЛ, ТО ОСТАНАЛИТЕ ПРОДАЖНИЦИ, КОИТО НИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ - ГЛАСУВАХА ! НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ БЪЛГАРИЯ С ВТОРИ НАРОДЕН СЪД !

23.02.2017 05:43:09

ivan kostov

Tezi zaslyjavat jivi dagi oderat tesa psixopati nee li vreme vsicnki da stanem i dagi onisntojim

11.04.2016 17:12:50

Анонимен

bravo na PUTIN da gi smachka vsichki izrodi!

11.04.2016 14:57:12

Анонимен

Абе вие маумни ли сте какви сте теяя да не са мюсюлманите тея са некви ненормални с грешна представа за добро и зло аз съм христянка никога няма да се откажа от моя Бог но и вие като тях не сте хора бе какво ви ставааа за това ще има убийства бе лелеле колко сте смотани наистина нямам думи не казвам нищо за бежанците но да говорите за всички мюсюлмани в множествено число това е глупаво не е чесно спрямо добрите хора а това кой в какво вярва само Господ ще им покаже правилня път!!!!Кои сте вие да казвате кой да гоните кой да умора и кой да живее бе скапаняци долни господ ще ви накаже всички до един ;;ххх Всичко идва от Сащ там ги правят терористи маумници даже не сте наясно аз съм наясно със всичко това защото имам приятел който е роден и живееше до скоро в Ирак вие дори нямате никаква представа какво се случва пфф !!

27.03.2016 17:08:54

Анонимен

aidede samo govorite

07.01.2016 02:01:07

Анонимен

дано същото ги очаква и тия изверги да изнасилят дъщерите им жените и тях самите и после да ги заколят по същия начин ето това заслужават колкото до тази глупост че бог щял да ги накаже са ала бала но сано получат това на което се радват и кланят

01.11.2015 19:20:02

Анонимен

Избиване до крак на мюсюлманите. Кога накараш крокодил да съжителства с заек елен и............ без дабъде изядено тревопасното ми се обадете. Съжителство на ракова клетка и здраво човешко тяло. Това е и разликата между двете религии. Ангела меркел е една гояма тиква която ще създаде проблеми на еврпа с постъпкитеси сед време

27.09.2015 11:43:17

Анонимен

мръсни радикални Ислямисти! ИЗВЕРГИ! ДА ИЗГНИЕТЕ В АДА ДАНО И ДА ВИ ПРАВЯТ СЪЩОТО, КОЕТО СТЕ ПРАВИЛИ И ВИЕ НА ЖЕРТВИТЕ СИ! ВЕЧНО! МРЪСНИ ИЗВЕРГИ! БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ДО ЕДИН! ВСЕКИ НА ТАЗИ ПАДНАЛА ЗЕМЯ ЩЕ СИ ПЛАТИ ГРЕХОВЕТЕ! ВСЕКИ!!!!

03.02.2015 10:49:48

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.