• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 4°C

Huawei представи Honor 10 – водещият смартфон модел за 2018 г. на дъщерната компания Honor

Huawei представи Honor 10 – водещият смартфон модел за 2018 г. на дъщерната компания Honor

/КРОСС/ Флагманът впечатлява с ненадмината камера с изкуствен интелект, изящен стъклен дизайн в преливащи цветове и е очакван в България това лято.

Honor, дъщерна компания на Huawei,  представи своя водещ смартфон за 2018 г., изящният Honor 10. Премиерата се състоя вчера на специално събитие в Лондон. Новият флагман e живото олицетворение на концепцията за „Красота в изкуствен интелект“ (Beauty in AI) и ще предложи на потребителите две иновативни смартфон технологии, които са революционни за индустрията.

Първата е усъвършенстваната AI 2.0 технология, приложена към двойната камера на смартфона. Втората е CMF дизайна на Honor 10 с 3D стъклен гръб с невероятно наномащабно оптично покритие, съставено от 15 слоя от бляскави цветове. От 15 май Honor 10 е пуснат в продажба на някои пазари – Великобритания, Франция, Германия, Полша, Италия и Испания, като премиерната дата за другите пазари, сред които България, скоро ще бъдат обявени.

Според Джордж Дзао, президент на Honor, преди 2016 г. повечето телефони са били налични в три цвята: черно, бяло и златно. Honor е компаниятаиноватор, която въведе цветовете: фантомно синьо (Phantom Blue) през 2016 г., фантомно сиво (Phantom Gray) през 2017 г. и сега изящния цвят аврора (Aurora) на Honor 10, който е истински пробив в дизайна на смартфони.

„Ние вярваме, че рецептата за успех е проста – да осигуриш на потребителите наистина добър продукт! Това е, върху което ние в Honor работим усилено всеки ден – каза Джордж Дзао, президент на Honor. Но ние не се ограничаваме само с това да създаваме добри продукти. Ние искаме да създаваме нов начин на живот за младите хора по цял свят. Ние се вслушваме в тях и черпим идеи от тях. Те са нашето вдъхновение.“

С новаторските си продукти и прецизна стратегия на таргетиране, Honor продължава да бъде лидер в своята родина Китай, където смартфоните Honor са номер 1, като същевременно компанията се разширява бързо и в чужбина. От своето навлизане на отвъдморските пазари марката е постигнала 100% растеж. Във Великобритания Honor View10 получи 5-звезден рейтинг от Stuff, The Guardian, T3 и Recombu. Комбинацията от широка партньорска мрежа и продукти, спечелили награди, пък допринесе за темп на растеж от 200% в страната. В Русия брандът е в топ 3 вече 11 последователни месеца заедно със Samsung и Apple. В Индия Honor остава най-бързо растящата марка за смартфони, което я поставя в топ 5.

Ключови характеристики на Honor 10

AI 2.0 камера

24MP+16MP задна камера

Двойната 24MP+16MP AI камера на Honor 10 е разработена и поддържана от NPU процесора на чипсета Kirin 970, което означава, че разпознава 500+ сценария в 22 категории в реално време. Тя може да разпознае контурите на различни околни обекти, като небето, растения, хора или дори водопади, и незабавно да идентифицира техните местоположения.

Тази функция се поддържа от първата в индустрията семантична технология за сегментиране на изображения, която позволява на Honor 10 да идентифицира множество обекти в едно и също изображение. Тук Honor 10 наистина се откроява от конкуренцията. Тези иновативни характеристики на Honor 10 позволяват прилагане на специфични параметри за всяка фотография в реално време, докато снимате, правейки всяка ваша снимка да изглежда професионална само с едно кликване.

24MP предна камера

Не само, че задната камера се поддържа от технологията AI 2.0, но 24MP предна камера на Honor 10 е вашият интелигентен селфи спътник. Поддържа 3D лицево разпознаване, оптимизира детайлите на лицето и открива над сто точки на лицето с пикселова точност.

Предната камера на Honor 10 също така поддържа осветителни ефекти като в студио с голямо разнообразие от светлинни условия. Усъвършенстваното и прецизно лицево разпознаване гарантира точен фокус и улавя фините лицеви черти на всеки, дори и при групови селфита.

Авангарден дизайн

Стъклени отблясъци в цвят аврора от всеки ъгъл

Процесът на постигането на минималистичното излъчване на Honor 10 не е бил лесен, а резултат от приложението на техники от световна класа и сложни инженерни процеси, изискващи максимална прецизност и деликатност. Елегантният стъклен дизайн на Honor 10 е направен от 15 слоя 3D стъкло на гърба и този дизайн разкрива преливащо цветно излъчване от всеки ъгъл при естествена светлина и сянка.

Стилни цветове, проектирани от Парижкия център за естетика

Honor 10 предлага зашеметяваща комбинация от цветове за потребителите – фантомно синьо (Phantom Blue) и фантомно зелено (Phantom Green). Тези два емблематични и иновативни цвята са създадени в Парижкия център за естетика в резултат на креативността и ентусиазма на инженерите и дизайнерите.

Всички модерни характеристики на едно място: Honor FullView и ултразвуков сензор за пръстови отпечатъци под стъклото

Honor 10 разполага с първия по рода си преден узлтразвуков сензор за пръстови отпечатъци, разположен под стъклото, и 5.84-инчов FullView FHD + екран с 19:9 безрамков дисплей и 86% съотношение екран към тяло.

Подобрено персонално преживяване

Honor 10 се захранва от самостоятелно вграден NPU процесор. 4GB RAM памет и 64GB/128GB ROM хранилище осигуряват достатъчно място за запаметяване на всички вълнуващи моменти в галерии, приложения и файлове. 3 400 mAh батерия на Honor 10 разполага с функцията за супер бързо зареждане (Honor Super Charge 5V/4.5A), която позволява зареждане до 50% само за 25 минути.

Honor 10 е базиран на най-новия EMUI 8.1, който предлага цялостен ъпгрейд във функциите и възможностите на софтуера, и по-специално функцията Easy Talk, която намалява фоновия шум при ветровито време или разговор с хендсфри и увеличава силата на шепота за тихи разговори.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.