• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Ген. Бриго Аспарухов: Голям риск е еднопартийното управление

Ген. Бриго Аспарухов: Голям риск е еднопартийното управление

/КРОСС/ "БСП се насочва към по-висок връх след конгреса си. Този конгрес беше много впечатляващ за последните години. Имаше много съдържателни изказвания, много критика, много анализи, имаше откровено съревнование, изборът не беше лесен." Това заяви ген.Бриго Аспарухов, член на Националния съвет на БСП, в студиото на "Още от деня" по БНТ.

"Една смяна винаги поражда надежда, тази надежда ще се превърне в сила или изкачване на по-висок връх. Аз съм доволен от избора на Михаил Миков, щастието предстои. Сигурен съм, без да давам оценка на новия лидер, че ще се прави добре със ситуацията. Но има една неизвестност, какво ще се случи на изборите, това е предизвикателство за всички. Не вярвам, че резултатът на тези избори ще бъде лош. Не искам да прогнозирам, но съм убеден, че резултатът ще бъде добър", прогнозира той.

"БСП работи в едни условия, които са изключително тежки. Очакванията на нашите симпатизанти са високи и ние невинаги може да отговорим на тях. БСП е партия, която се свързва с висок морал, солидарност. Ние малко прекалихме с някои неща, например гражданската квота, което не беше посрещната добре от нашите симпатизанти и те бяха разочаровани. Очакванията бяха, хора които са посветили живота и дейността си на социалистическата партия, да намерят място в парламента. БСП загуби в европейските избори, защото ние загубихме доверие на собствената си членска маса. Хората са нетърпеливи, искат веднага резултати. Точно тези свръх очаквания, условията при които работеше БСП в последната година, хубавите неща които направи останаха незабелязани", категоричен е Аспарухов.

"Това, което ще направи БСП сега е да върне доверието на членската маса, да върнем избирателя към нас. Предстои ни тежка ситуация след изборите. Бъдещето на България е свързано с коалиционно управление, силите ще бъдат много разпръснати. Голямата цел, която трябва да постигнем, е да мислим за коалиция след изборите. Голям риск е еднопартийното управление. Трябва да обясним на нашите хора кои сме ние. За коалиция с ГЕРБ при нас такива отговорни разговори се вземат с отговорни разговори в партията. Забавлявам се с това, че много хора извън БСП са загрижени за нашето бъдеще", добави ген.Аспарухов.

"БСП не подхожда лековато за такава дискусия. Разговорите няма да бъдат задкулисни, всичко на масата и отговорни разговори. Аз няма да бъда кандидат за следващите избори. На политическата сцена трябва да се даде път на младите хора", категоричен е той.

"Смятам документа, който показва Бареков, за фалшификат. Прекалено предизвикателно и грозно звучат такива компроматни битки", завърши ген. Бриго Аспарухов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Аз смятам, че тоя генерал е поредния насмърдяващ на гербери!

01.08.2014 23:13:02

Анонимен

повече такива хора трябват

01.08.2014 20:16:06

Анонимен

Риск си е и то голям !

01.08.2014 20:15:15

Анонимен

До вчера защитава мутрата, днес вече имало голям риск от еднопартийно управление...

01.08.2014 20:12:05

Анонимен

Нека първо да се направи експертиза на тия документи, пък след това да се коментира дали са фалшиви.

01.08.2014 20:11:17

Анонимен

Вярно е! Еднопартийното управление отива към диктатура.

01.08.2014 20:09:39

Анонимен

намериха се хора, които да потвърдят думите на Бареков, което само доказва опитите за компрометиране срещу него и ББЦ.

01.08.2014 20:02:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.