• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Бареков: Ще изнесем икономиката извън София

Бареков: Ще изнесем икономиката извън София

Червен бряг /КРОСС/ След 5 октомври ББЦ ще е незаобиколим фактор в политиката. Нейното присъствие в парламента ще бележи края на господството на ДПС, Борисов и Цветанов. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пред членове и симпатизанти на формацията в Червен бряг. "Всичко започна в Костинброд. Благодарение на мен, Борисов една година беше в опозиция. Но от тук нататък, който иска да управлява, ще трябва да ни се моли и да припознае нашата управленска програма", каза лидерът на ББЦ.
"Властта трябва да се върне на народа. Той е този, който трябва да диктува правилата в следващия парламент. Затова ние искаме да спре веднъж завинаги рекетът на ГЕРБ. ДПС трябва да се научи, че не те, а ББЦ е новата центристка партия и ще им се наложи да си идат и да си починат. За първи път те трябва да бъдат пратени в реална опозиция, защото до този момент те никога не са били такава", каза Бареков.
Против съм цялата държавна икономика да обслужва две партийни фирми, каквито са ГЕРБ и ДПС, каза лидерът на ББЦ. "Нека бизнесът да помага на политиците, когато дойде времето за избори да дава дарения, да пуска политиците в своите си заводи, за да си правят кампанията, но до тук. Или ще си политик, или бизнесмен, но и двете не става", категоричен е Бареков.
ББЦ ще работи за развитието на българските региони и си е поставила за цел да изнесе икономиката извън София, защото не може едни и същи фирми да печелят обществените поръчки.
"Ние искаме да помогнем на майките, на децата, на възрастните хора. Но друг начин, освен чрез съживяването на икономиката, няма. Тя ще заработи, когато се подкрепи българския бизнес. Държавата трябва да работи за бизнеса", обобщи лидерът на ББЦ.
"Ако хората, които ни управляваха го правеха добре, аз нямаше да изляза сега срещу тях. Моите врагове си имат имена. Нашите 11%, които взехме през май на евровота, им избодоха очите. Край! Изпуснаха ме и ще ме търпят", отсече Бареков. Пред хората от Червен бряг той каза, че коалиция ББЦ е солидна. "От една страна в нея са земеделците и хората от "Гергьовден", а сега се присъединиха и ЛИДЕР. Това означава, че зад нас застават и работещите хора. Но ако преди те гласуваха за БСП с бой, сега ще гласуват за нас с любов", каза лидерът на ББЦ.
Пари в държавата има, но те не се разходваха както трябва, защото идеята беше да се крадат. Нашата програма предвижда двете фирми - ДПС и ГЕРБ да бъдат махнати, за да могат средствата да отидат там, където трябва и да има работни места, заплати, кредити и дотации за българския бизнес.
Не всичко е пари, каза председателят на "Евромайки" Калина Крумова. "Не мога да повярвам, че в град като Червен бряг няма денонощна аптека. Да се намери решение на този проблем не са нужни пари, а желание и познание на проблеми. Останалото е просто приемането на един закон", каза Крумова.
В градове като Червен бряг разбираш какви са проблемите на хората - няма човек, който да мине край разграбените халета и да не го заболи сърцето. Няма как да не страдаш, като знаеш какво ражда земята, а хората да нямат какво да ядат. Това заяви лидерът на ЗНС Румен Йончев. Цели поколения израснаха в мизерия, това е страшно. По-страшното е, че никой не прави нищо, за да промени нещата. Сега се появи едно ново поколение от политици, което се опитва да доoбере онова, което е останало. Ние обаче сме тук, за да не им бъде позволено те да сторят това, но нещата няма да се случат, ако вие не ни помогнете, посочи Йончев.
Държавата трябва да положи грижа за хората, допълни зам.-председателят на ББЦ Росен Петров. Това означава тя да даде образование и работа на хората. Един от начините за постигане на това е като се върне трудовата и образователната повинност, завърши той.
В Червен бряг лидерът на ББЦ беше посрещнат изключително топло. Местната народна певица Магдалина Грибнева го поздрави със стара песен на входа на Читалище "Светлина" в града, където близо сто души присъстваха на срещата. А младежите го приветстваха в залата с "Моя страна, моя България" на Емил Димитров. Не мога да скрия от вас, че това отношение, което показахте към мен, ме топли в трудната битка, която съм повел, благодари им Бареков.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен Шмиргел

Браво, това е решение на кризата в икономиката.

19.08.2014 20:47:02

Анонимен

Хората в страната нямат работа, заминават в чужбина, цели области се обезлюдяват. Това трябва да спре.

19.08.2014 20:41:58

Анонимен

България не е само София.

19.08.2014 20:41:25

Анонимен

Бареков отново мисли за хората.

19.08.2014 20:41:08

Анонимен

Трябва някой да се погрижи и за това, а защо не този човек да бъде Бареков?!

19.08.2014 20:38:58

Анонимен

Ми да - кво е това тъпчене в тъпата София!?

19.08.2014 20:37:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.