• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Шефът на "Топлофикация": Никой не може да каже колко точно абонати крадат топло

Шефът на "Топлофикация": Никой не може да каже колко точно абонати крадат топло

София /КРОСС/ Големият проблем е, че кражбите не са за сметка на „Топлофикация", а за коректните платци. Единственият начин да спрем това е , когато няма достъп, да начислим пълна мощност на радиаторите. Това коментира пред БНТ шефът на столичното парно Стоян Цветанов. Той бе категоричен, че никой не може да каже колко точно абонати крадат топло от съседите си. Почти е невъзможно да се докаже кражбата на топлоподаване.
Има много проблеми относно неплащането на сметки. Ако, "Топлофикация" е сгрешила някъде, съдът ще го постанови и ние ще си понесем отговорностите. Винаги съм твърдял, че хората трябва да си знаят правата и да ги защитават, продължи Цветанов. От днес стартираме първата ни мобилна приемна в София. Там всеки ще може да дойде, да обясни и да разгледаме неговия проблем. От началото на годината имаме близо 2000 споразумения с наши абонати. Това са начините да се решават проблемите, обясни шефът на "Топлофикация". Има нещо много хубаво в надигането на хората. Това означава, че те се борят за правата си и не позволяват на монополите да си правят каквото си искат. Най-важното за мен е хората да имат доверие в нас. Взимаме мерки и механизми, за да върнем това доверие, категоричен беше Цветанов. Хората трябва да имат право да избират. Не можем да приемаме правила, които да важат за всички и за всичко. Нашата е цел е да дадем на хората право на избор. Отворени сме за всякакви предложения, обясни той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Съвсем е възможно. Нали имате уреди за дистанционно отчитане и такива, които показват от разстояние, дали има топлинно излъчване от отоплителен уред -радиатор. Ако засичате топлинен сигнал а радиатора се води , "откачен", подавате писмен сигнал до домоуправителя и до топлофикация и тогава начислявате пълна мощност.

24.10.2013 08:58:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.