• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Звезди в подкрепа на каузата на Христо Гешов

Звезди в подкрепа на каузата на Христо Гешов

/КРОСС/ Редица популярни личности застават зад Христо Гешов и кампанията "Хепатитът до мен". Сред тях са поп, поп фолк изпълнители, включително и кметът на гр. Луковит Иван Грънчаров.

Тони Димитрова, Теди Кацарова, Искрен Пецов, Иван Ласкин, Георги Милков, Крум са самлко малка част от съзвездието подкрепили Национална информационна кампания "Хепатитът до мен". В подкрепа на кампанията се обявиха и Йоана Драгнева, Стефан Илчев, Юлиан Костов, Тодор Георгиев, Иван Минчев и Ева.

"Сигурен съм, че скоро към нас ще се присъединят и други популярни личности и ще застанат зад мен и каузата ми. Подобни каузи обединяват, а ние всички работим за едно по-добро бъдеще, за една здрава и информирана нация. Тук е моментът да благодаря на всички, които застанаха зад каузата, зад мен и зад хора с моя проблем. С присъствието си те доказаха, че славата не те прави по-различен от всички останали, а те прави силен - силен да помагаш на хората около теб", казва Христо Гешов.

Национална информационна кампания "Хепатитът до мен" е организирана от Национално сдружение "Обединени хора за развитие и сътрудничесто" и подкрепена от сдружение "Хепасист" и Национална пациентска организация. Инициативата стартира на 1 декември тази година, а за лице на кампанията беше избран Христо Гешов познат от реалити формата на БНТ "Големият избор".

"Направихме тази кампания, защото все по-малко хора са информирани какви са разновидностите на хепатита и какви са последствията от него. За съжаление всичко, което се прави в България е някак си уж го има, уж го няма. Затова решихме с нашата кампания да достигнем до максимален брой хора - чрез банер реклами в сайтове за запознанства, сайтове за видео споделяне, новинарски сайтове, чрез инициативи и акции сред хората, редица концерти, които ще бъдат изненада за всички граждани от януари месец", обясни Христо Гешов.

Преди около две седмици Христо отказа да пие своите животоспасяващи лекарства в знак на протест към Министерство на здравеопазването. Получи ли отговор и има ли развитие по случая Христо коментира така : "Не, аз и не съм очаквал отговор от д-р Андреева или от който и да е. Протестът ми остана чут за всички, но не и за управляващите, "глас без помощ, глас в пустиня". Това е България, за съжаление - някой идва, внася предложения, застава някой с усмивка и казва "да, ще се случи" и накрая не се случва. Промяната при нас е, че тези, които са на власт, винаги ще имат власт, а ние които ги избираме ще емигрираме - това е промяната. Протестът ми ще продължи, но в друга форма и в друг вид - такъв, който няма да почерни семейството ми, но би повдигнал много въпроси на световно ниво."

От сдружението ще продължават да работят и по празниците, предстоят да бъдат организирани редица мероприятия и акции, които са в полза на българите, казаха от пресцентъра на организацията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.