• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Иво Христов: "Ал Кайда“ и ИД са лабораторно заченати организации, които изпълняват тактически задачи

Иво Христов: "Ал Кайда“ и ИД са лабораторно заченати организации, които изпълняват тактически задачи

/КРОСС/Както митичната "Ал Кайда", така и "Ислямска държава" са лабораторно заченати организации, които изпълняват ясно поставени тактически или геостратегически задачи. Когато станат ненужни, те биват унищожавани.

Това каза пред БНР доц. Иво Христов. Според него действията на Русия в Близкия Изток са, ако не договорени, то поне съгласувани със САЩ и може да се говори за координация в действията на Франция и Москва.

Присъстваме на дирижирана драма. Ще гледаме с широко отворени очи, без да виждаме за какво става дума. Има опит за вкарване на Европа в блатото на Близкия Изток в лицето на Франция, а след това, предполагам, и на други страни. Това означава, че за дълго време Европейският съюз, както и ключови европейски държави, ще влязат в общ конфликт с ислямския свят, както и обратното. Хаосът, който започна с дирижираната „Арабска пролет", ще премине вече в друга фаза и в него ще бъде засмукана и Европа. Резултатът ще бъде огромно огнище на напрежение в Евразия, от което печели, разбира се, САЩ, обясни доц. Христов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Долу терорът на Боко !

Един тих, невидим терор бавно изтребва българите. Това е терорът на Партизанската държава. Тя, за разлика от Ислямска държава не поема отговорност за покушенията си. Сега Европа стреснато повтаря JE SUIS PARISIEN и пак няма време да се занимава с нас. Не е ли време да изкрещим: JE SUIS SOFIOT /АЗ СЪМ СОФИЯНЕЦ/?

18.11.2015 18:37:08

Терор и у нас

Бомба е взривила фризьорски салон в Ботевград. Адската машина е гръмнала снощи около 22 часа, съобщи високопоставен полицейски източник. МВР старателно крие за случая, за да не създава паника в обществото. За първи път на място са съсредоточени не само сили от местната полиция. В случая са ангажирани и оперативни служби от други звена от страната.

18.11.2015 16:33:21

Анонимен

Лицата на тоталитаризма са от страшни по-страшни. Глобализацията е корпоративно-икономическият тоталитаризъм на англосаксонските ционисти. Чудовищата от миналото няма какво да ги вадите като стари скелети от гардероба. Гледайте напред - САЩ трябва да слязат от сцената като глобална империя на злото. Колкото по-ускорено, толкова по-добре.

18.11.2015 15:03:27

Антилевичар

Този Христов е доста умен човек, но идеята за "лабораторните"Ал Кайда и ИДИЛ е просто тъпа антиамериканска пропаганда! В Близкия Изток омразата към Запада, съответно към християните и евреите е страшна, подплатена е от векове с гнусната религиозна доктрина на шариата! Това е отровна смес, която ражда чудовища! Никой кукловод не може да направи това, което раждат тоталитарните идеи! Навремето един куп умници също са смятали, че Хитлер е слуга на германската промишлено-финансова олигархия. Дори нашият велик тиквеник Димитров. Други пък са мислели, че Ленин е просто кукла на германския генерален щаб.

18.11.2015 15:00:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.