• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Проф. Иво Христов: Влизам в политиката с конкретни задачи

Проф. Иво Христов: Влизам в политиката с конкретни задачи

/КРОСС/ Добре гледат на новите лица в Левицата, каза проф. Иво Христов, който е водач на БСП в Пловдив. Той отбеляза, че има конкретни задачи и една от тях е образованието.
Според него всички политически сили са се провалили, дори социалистите. Но имаме задачи, с които да подредим тактиката и стратегията и е важно как се управлява, не с кого, отбеляза Христов. Той защити и тезата, че санкциите срещу Русия трябва да паднат.

Според проф. Христов сме в необмислена евроинтеграция, която е довела до изселване на Запад на много българи.
"Проблемите на Западна Европа не са проблеми на България, но няма как нашите проблеми да са интересни в Дания, например. България започна да има повече характеристики на страна от третия свят, отколкото на страна членка на ЕС, особено в икономически и демографски аспект. Българинът си представяше демокрацията преди 25 години като всички социални придобивки на социализма плюс ходене на Хавайските острови, но не се случи така. Необмислената евроинтеграция, доведе до напускане на 2 милиона българи на Запад", каза проф. Христов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

кони

Не забелязвате ли ,че в листите на БСП са се подредили децата и внуците на бившите величия от времето на комунизма./по късно предрешили се в социалисти/.Няма отърване от тях.Много са се нахъсали,да вземат властта .Като от филма"роднина милиционер" сега аз виждам бивш комунист -- дете или внук.Чудо!Хора опичайте си ума!На всичките тия люде от БСП децата им се изучават в западни университети.Защо не ги пращат да се изучават в Русия? Питам ги аз тях и им се чудя с каква злост и омраза говорят за всичко хубаво колкото и да е малко ,но все пак видимо.От тия хора освен провал и връщане назад няма какво да ни се случи!

20.02.2017 10:55:16

Анонимен

Ей сега вече ще напуснат и останалите 2,5 млн

19.02.2017 20:27:21

Анонимен

ще отида да се изкъпя

19.02.2017 20:26:17

Анонимен

формирани от комунизма Те, разбира се, са естествената електорална среда на партията, която той е избрал да води към изборна победа и която може да се впечатли от неговия комсомолски алаброс и от песимистичните му оценки за бъдещето на България като част от Европа. Такива типажи, като иженарицаемият професор Иво Христов и доста други като голф социолозите, Волгин, проф Байчева, Дърева и подобни, са нещо като интелектуалният броненосец на Петата колона на имперската политика на Путин в България. Отпред може и да са клоуните като Бареков и Сидеров, а отзад може да са магнатите като Доган, Пеевски и руският гражданин свинар Гергов, но отпред, на академичната катедра, смръщил вежди, витийствува с мрачните си предсказания новата звезда на БКП Иво Христов. Само дето забравя, че българският народ всъщност беше убит от ДС и комунизма и че онези два милиона избягаха тъкмо от тях и от възцарените от тях беззакония в България. Плюс стъпкването на националния дух през 45 години затвор зад кльоновете и откъсване от световната култура, наука и цивилизация.

18.02.2017 11:23:31

българин

България се управлява от алчни и некадърни олигарси. Политиците са техни кукли на конци.

18.02.2017 09:16:54

ПРЕДАТЕЛ РУСИФИЛИСТИЧЕН

БОКЛУК РУСКА ПОДЛОГА

18.02.2017 08:34:52

Анонимен

Умен и прям, както винаги! Успех, професоре, ще гласувам за Вас.

17.02.2017 22:47:20

Мао

Доцента с пуловерчето , класически самовлюбен и надменен псевдо интелектуалец , върти суче и накрая стига до голямата любов към Русия , абе като ви е толкова мила ходете там , какво бе казал Симеон Радев - соросоида в България има патриоти и русофили . Доцента що не каза , че целия батак у нас го сътвориха същите при които отива , ма той не бил от тях , айде бе плуват корабчета , на челото ти го пише пич ....

17.02.2017 22:24:21

Анонимен

Професоре, объркал си се. От 2-та милиона напуснали България, повечето го сториха преди евроинтеграцията. Така че причината за напускането е тоталната мафиотизация на България, извършена от ДС, БКП и силовите структури. Русия е агресор срещу бившите СССР републики. С едно само съм съгласен: мястото на България не е в ЕС, т.к. не сме готови за това, но вече е много късно.

17.02.2017 22:02:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.